Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie kõige vanemad tüdrukud lõpetasid hooaja hõbemedaliga

JK Tabasalu 2002-2003 a sündinud neidude võistkond saavutas sellel aastal Eesti noorte meistrivõistlustel esmakordselt suurepärase II koha, vahetades eelmise aasta pronksmedalid seekord hõbedaste vastu välja.
Nii nagu eelneval hooajal oli  ka seekord kuld ja meistritiitel väga lähedal, kuni viimaste voorudeni välja.

Hooaeg oli pikk, algas juba aprillis ja lõppes novembri esimesel nädalal. Eriti meeldejääv ja närvirohke mäng oli just viimase vooru mäng Suure-Jaani Unitediga, kus viigi ja kaotuse puhul oleksime jäänud lausa 4. kohale, kuna heitlus medalitele nelja võistkonna vahel oli väga pingeline. Tabasalule piisas ainult võidust. Viimases mängus andsid kõik tüdrukud maksimumi ja pingutasid kuni viimase vileni ja Sandra Pärna võiduvärava tagas Tabasalule 1:0 võidu ja kokkuvõttes hõbemedalid.

Tüdrukud võivad oma hooajaga rahule jääda. Lisaks edule meistrivõistlustel jõudsid tüdrukud suure saavutuseni sellel suvel, osaledes ühel suurimal rahvusvahelisel noorteturniiril Helsingi Cup, kus nad saavutasid 2003 tüdrukute vanuseklassis I koha, mille sarnast tulemust pole varem ükski tüdrukute võistkond Eestist veel suutnud.
Tänaseks treenib ja mängib JK Tabasalus ligi 70 suurepärast tüdrukut erinevates vanuseklassides: 2002-2010a. Väga tublid on ka meie U15 ja U13 vanuseklassi tüdrukud, kes on samuti näidanud häid tulemusi erinevatel turniiridel ja Eesti meistrivõistlustel.

Oleme suutnud luua klubis poistele ja tüdrukutele suurepärase keskkonna, kus klassivennad ja klassiõed töötavad vabal ajal koos ühiste eesmärkide nimel. Kindlasti üks päev on ka Tabasalus ambitsioonikas naiste esindusvõistkond, kes tahab mängida Naiste Meistriliigas kõrgetele kohtadele.

Eesti noorte meistrivõistluste neidude U17 vanuseklassi hõbedane võistkond: Jana Tugo, Marie Madise, Marie Eidisk,Kärol Minnik, Helina Fedtsenko, Anna-Aurelia Kangur, Maarja Mihkelson, Liisa Perm, Meeri Tammiku, Sandra Pärn, Airika Altosaar, Mari-Ly Ola, Katriin Rätsepp, Katharina Heinaru, Katriin Saulus, Linette Listmann, Janeli Auväärt, Annabel Palu, Mari-Liis Joala ja treener Martin Tsegodajev.

Facebooki kommentaarid