Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu mängib 2019 aastal Esiliiga B-s!

Peale üleminekumängude esimeses ringis FCI Tallinna 4:0 alistamist ja vastaste diskvalifitseerimist registreerimata mängija kasutamise eest jäi Tabasalul ületada pääsuks Esiliiga B-sse veel üks tõke – käesoleval hooajal Esiliiga B 9. kohaga lõpetanud Lasnamäe FC Ajaxi nimeline meeskond, kellega tuli pidada siis üleminekumängude otsustav kodus-võõrsil mänguduell.
Avamängus Tabasalus ei läinud kõik küll lepase reega aga sellegipoolest saavutati vastase üle 3:0 võit ja soliidne edu võõrsil kohtumiseks.
24. novembri päikesepaistelisel kuid külma tuulega lõunapoolikul jooksis Tabasalu meeskond Lasnamäel väljakule, et selle hooaja suur eesmärk – pääs liiga kõrgemale, Esiliiga B-sse  ära vormistada.
Mängu alguses olid tagaajaja rollis olnud võõrustajad küll aktiivsemad aga mida aeg edasi, seda rohkem ohtlikumaks Tabasalu rünnakud muutusid ja 27. minutil teenitud 11-meetri karistuslöögi realiseerimist Kersten Lõppe poolt ja 1:0 eduseisu tähendas see seda, et Ajax vajas oma koha säilitamiseks Esiliigas juba 5 väravat.
Poolaja viimasel minutil õnnestuski neil nurgalöögi järgsest olukorrast mänguseis 1:1 viigistada aga teisel poolajal algas Rasmus Tomsoni show, kes oma kahe väravaga Tabasalu lõplikult juhtima viis. Viimase naela Ajaxi kirstu lõi mõned minutid enne kohtumise lõppu vahetusmees Carl Hendrik Kristofer Maidla ja saatis ühtlasi sellega Ajaxi 2. liigasse ning Tabasalu rõõmupidu võiski alata!
Järgmisel 2019 a hooajal mängib siis Tabasalu esmakordselt klubi ajaloos Esiliiga B-s, nii kõrgel pole Harku valla jalgpall Eesti liigasüsteemis veel kunagi olnud.
Klubi tänab imelise hooaja eest kõiki pealtvaatajaid, fänne, kõiki vabatahtlikke, kes aitasid sellel hooajal kodumänge korraldada ning samuti oma toetajaid, kellest eraldi tooks esile Harku Vallavalitsuse, Strantum OÜ ja Enemat OÜ.
***

Esiliiga B üleminekumängu protokoll:

24. novembril kell 13.00 Ajaxi staadionil

Lasnamäe FC Ajax – JK Tabasalu 1:4 (1:1)  kahe mängu kokkuvõttes võitis Tabasalu 1:7
45. Sergei Kobjakov – 27. pen. Kersten Lõppe, 54., 68. Rasmus Tomson, 88. Carl Henrik Kristofer Maidla

Tabasalu: Madis Rajando (71.Rihard Kristjan Kristel ), Freddie Heinmaa, Rauno Raid, Priidu Nurmik, Valeri Makarov, Alan Monken Arruda, Konstantin Nahk, Kristo Hussar, Rasmus Tomson (71. Endrik Reose ), Kersten Lõppe (72. Carl Henrik Kristofer Maidla), Lucas Liiva (46. Aleksander Ojari).
Varus: Aleksander Ojari, Rihard Kristjan Kristel, Endrik Reose, Edwin Stüf, Carl Henrik Kristofer Maidla.

Facebooki kommentaarid