Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2010 grupi poistele Rakverest pronksmedalid

Laupäeval, 2. veebruaril osalesid treener Andrus Mitt´i 2010-poisid Rakveres Tarvas Winter Cupil.

Turniiril osales 12 meeskonda neljas alagrupis. Oma alagrupis olid meie 2010 poisid parimad. Nagu kombeks, siis esimene mäng läks raskelt käima ning tulemuseks 1:1 viik Krattidega. Järgmises mängus Keila II-ga oli hoog sees ja võit 5:0. Veerandfinaalis mindi vastamisi Keila esimese võistkonnaga ning 2:0 võiduga oli Tabasalu teenitult nelja parema hulgas.

***

Poolfinaalis ootas ees FC Phoenix Jõhvist – meie poisid lõid kiire värava, kuid mängu lõpu poole vastane viigistas ja seisuks jäi 1:1 ning finaalikoht tuli otsustada penaltiseeriaga. Põnev seeria lõppes 7:6 Jõhvi poiste kasuks, kuid ees oli ootamas veel 3.-4. koha mäng JK Kratid Kaleviga, kellega hommikul 1:1 viiki mängiti. Poisid võitlesid viimse sekundini ning lõppseis 3:2 tõi JK Tabasalule teenitud võidu.

Seega said poisid varase ärkamise ja pika sõidu tasuks kaela pronksmedalid, samuti said nad palju mängida ja hea kogemuse edaspidiseks – närvesööv penaltite löömine vastaste toetajate kisa saatel ei ole lihtne! Turniiri võitis Tarvas (jällegi oli vaja penalteid) Phoenixi ees.

Kogu turniir oli põnev ka pealtvaatajatele, sest väravaid löödi mängudes viimsete sekunditeni ning närvikõdi jätkus lõpuni välja.

Aitäh turniirikorraldajatele, meie tublidele poistele, treener Andrus Mitt´ile ja kaasaelajatele!

Fännklubi nimel, Kadri ja Liisi

 

Facebooki kommentaarid