Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2011 grupi väikestel palluritel esimene võistluskogemus Saue Cupilt

Meie kõige pisemad, 2011 grupi vaprad mängijad osalesid möödunud nädalavahetusel Saue Cupil, mis oli neile esimene võistlus ning lapsed oli kõik väga elevil sellest:)

Treener Merily Toom´i kommentaar võistluse kohta: “nädalavahetusel avasid oma hooaja meie kõige pisemad pallurid. Minu ja treener Freddie käe all käisid 2011 aasta poisid Saue Cupil oma esimesi võistluskogemusi saamas. Kõik said proovida erinevaid positsioone ja said sellega väga hästi hakkama. Turniir pakkus hulganisti kogemusi ja palju häid emotsioone. Turniirilt võtame kaasa uue kogemuse ning valmistume juba uuteks turniirideks! JK Tabasalu valge tiim teenis 7. ja sinine 8. koha.”

 

Suured tänud korraldajatele, meie tublidele vapratele poistele, tänud treener Merily ja Freddie ning suur aitähh ka fännidele, kes kaasa elasid!

 

Üks sats, üks süda! Tabasalu!