Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Eelmise hooaja “Tervise paradiisi” grupimängu võitjad nautisid oma võitu

2006 grupp oli eelmisel hooajal esindusmeeskonna kodumängude külastamisel kõige aktiivsem ning kogus kõige rohkem punkte (iga laps ja tema pereliikmed said punkti kirja kui külastasid kodumänge). Nemad võitsidki terve hooaja kestnud grupimängu, mille auhinnaks oli Tervise paradiisi külastus kogu grupiga!

Laupäeval 02. veebruaril oligi käes aeg minna oma võitu nautima!!

2006 grupp hõiskas laupäeval rõõmsalt koos: “Meie võitsime 2018 hooaja JK Tabasalu kodumängude grupimängu! Täna käisime Tervise Paradiisis oma võitu nautimas 🙂 Täname JK Tabasalu klubi, treenereid Riho ja Hendrikut ja koduväljaku valitsejat-esindusmeeskonda! 😉”

 

Palju õnne veelkord võitjatele ning algaval 2019 hooajal juba uued grupimängud ja uued võimalused ka kõikidel teistel!!

Üks sats, üks süda! Tabasalu!