Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JALGPALLIHOOAEG ALGAB MÄRTSIS

Harku Valla veebilehel on artikkel meie uue hooaja plaanidest ning intervjuu Riho Saksusega. Ootame põnevusega hooaja algust ja esimest kodumängu!!

***

Jalgpalliklubis käib kibe töö, kevad on kätte jõudmas ja koos sellega läheb veerema ka kohalik jalgpallihooaeg. Esimene mäng Tabasalu staadionil esiliigas B toimub 17. märtsil kell 13, vastaseks Pärnu JK.

Möödunud aasta oli JK Tabasalu jaoks erakordne: noorte meistrivõistluste arvestuses edukaim klubi Eestis, esmakordselt jõuti esiliigasse B, ajakiri Jalka nimetas Tabasalu Eesti aasta klubiks ja terve Eesti liigade arvestuses on see populaarsuselt neljas klubi, iga klubi kodumängu külastas keskmiselt 320 inimest. Klubis treenib algaval hooajal üle 300 lapse, lisaks mudilased valla neljas lasteaias.

Klubi üks eestvedajaid Riho Saksus, mida on algavalt hooajalt oodata?

Kõigepealt tahan tänada kõiki fänne ja toetajaid – teie toetus on fantastiline!

Tahame sel aastal samamoodi jätkata – tõsta kvaliteeti noorte jalgpallikoolis ja esindusmeeskonnaga pakkuda positiivseid emotsioone nüüd juba esiliigas B. Püüame tõsta iga koduse liigamängu korralduse taset ja ootame ikka rahvast klubile kaasa elama.

Kas meeskond on uueks liigahooajaks valmis?

Poisid on talvega teinud hüppe edasi ja kindlasti oleme uhked, et meil on ehtne Harku valla klubi, mis toetubki kohalikele mängijatele. Pallitrenni oleme talvisel hooajal teinud vähem, aga sellest hoolimata oleme valmis.

Esiliiga B on väga põneva koosseisuga, meil saab olema palju duelle naabritega: Nõmme Kalju duubelmeeskond, FC Nõmme United, Viimsi JK, Keila JK. Kõik need naaberklubid on meie selle hooaja otsesed rivaalid. Ja tavaliselt on ju naabritega lahingud kõige tähtsamad ning põnevamad.

Kas on ka uusi põnevaid mängijaid?

Kaarel Rumberg Paide linnameeskonnast on meie juures tagasi, võtsime ta aastaks taas laenule. Tema on nagu täitsa oma poiss juba. Tomi Linde ja Robin Sööt, Harku valla poisid, kes seni treenisid ja mängisid Tallinna klubis Augur, on nüüd päriselt koju toodud. Läbirääkimised käivad ja loodetavasti esitleme enne hooaja algust veel mõnda eriti vägevat täiendust.

Konstantin Nahk, elav legend, on elu parimas vormis ja jätkab 44-aastasena mängimist. Eks näis, millal noored ta pingile suudavad mängida.

Üks meie eesmärk on koolitada ja treenida noori nii heaks, et nende vastu tunneks huvi suured klubid. Alanud hooajal siirdus noor ründaja Kevor Palumets Itaaliasse, Bologna FC-sse

Milliseid sündmusi klubil tänavu tulemas on?

Meil on isegi noorte meistrivõistluste mängud väikestviisi üritused, sest alati on lapsevanemad seal püsti pannud kohviku, mängib muusika ja melu käib.

Esindusmeeskonna mängud saavad olema sündmused kogu vallarahva jaoks. Peale jalgpalli on seal palju meelelahutust, muusikat, loosimisi ja auhinnasadu. Avamängul 17. märtsil loosime publiku vahel kindlasti jälle välja telefoni iPhone.

Kevadpidu, mida klubi korraldab juba neljandat korda, toimub seekord 4. mail. Kevadpeo raames saab osta laadakaupa, kuulata head muusikat ja elada kaasa Tabasalu ning Keila vahelisele liigamängule.

Ja loomulikult pakume hooaja vältel põnevaid kodumänge!

JK Tabasalu

 

Facebooki kommentaarid