Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Harjumaa osavusfestivalil oli edukas Tabasalu Ühisgümnaasium

Tallinnas EJLi jalgpallihallis toimunud Harjumaa Rimi jalgpalli osavusfestivalil osales 127 last kaheksast maakonna koolist. Kokku võistles 20 võistkonda omavahel erinevates jalgpallielementidega teatevõistlustes.

Nooremas vanusegrupis, 1.-3. klasside arvestuses võttis kindla esikoha Tabasalu Ühisgümnaasiumi esindus 30 punktiga. Teise koha sai Harkujärve Põhikooli I võistkond (21 punkti) ning kolmandaks tuli Randvere Kooli võistkond (20). Esikolmikule järgnesid Paldiski Põhikool (18), Muraste Kool I (16), Vääna-Jõesuu Kool (11), Risti Kool (11), Muraste Kool II (7) ja Harkujärve Põhikool II (4).

Vanemas vanusegrupis, 4.-5. klasside arvestuses oli võistlus lõpuni tasavägine ning esikoha sai lõpuks Tabasalu Ühisgümnaasiumi II võistkond, kes teenis kokku 33 punkti. Teisele kohale tuli Tabasalu I võistkond, kogudes 30 punkti. Kolmas ja neljas koht vastavalt Randvere Koolile 28 punktiga ning Muraste Kool I võistkonnale 26 punktiga. Neile järgnesid Vääna-Jõesuu Kool (20), Harkujärve Põhikool I (18), Risti Kool (15), Harkujärve Põhikool II (12), Paldiski Vene Kool (9), Muraste Kool II (9) ja Paldiski Põhikool (4).

***

4.-5. klasside finaalvõistlus, kuhu pääsevad iga maakonna ja Tallinna võistluse kaks paremat kooli, peetakse 4. aprillil Tallinnas Kalevi Spordihallis.

Kõikide toimunud festivalide tulemused ja pildigalerii leiab siit.

(Foto: Kertu Tutk, EJLi pressiteenistus)