Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2006 poisid osalesid juuli lõpus Rootsis Sif Cupil

Södertäljesse saabudes oli ilm meeldivalt jahe, jalgpalli mängimiseks ideaalne. Üsna varsti hakkas aga temperatuur jõudsalt üles poole kerima. Lapsevanemad organiseerisid platsi äärde ämbri, kottidega jääd, pudelitega tassiti vett juurde, et keegi kuumarabandust ei saaks. Ühtegi päästvat pilve ei paistnud. Lapsed on uskumatult sitked- fännklubi vajas peale pasuna puhumist ja lippude lehvitamist rohkem turgutamist kui poisid peale 50 min platsil jooksmist. Aga ilm lõpptulemust ei mõjuta, vastastel olid samad tingimused.
Esimesel ja teisel päeval mängitud mängud võitsime vs Syrianska FC Röd🇸🇪 3:2 ja vs Assyriska FF Röd🇸🇪 3:1. Enesekindlus kasvas💪 Kolmanda päeva esimeses mängus läksime kokku alagrupi viimase kohaga ja mis siin salata, sellist tulemust ei osanud oodata… 1:6. Täpselt ei tea, mida treener poistele peale mängu ütles ja  ütlemata jättis, igaljuhul õhtusele mängule tuli meeskond täiesti uue hingamisega ja vastast, kelleks seekord FC Kuressaare, võideti 3:1. Sellega tagasime koha poolfinaalis.
Neljandal päeval kohtusime poolfinaalis B-alagrupi võitjaga Hammarby IF🇸🇪, keda võitsime 5:2👍
Turniiri esimesest mängust alates käis üks meeskond meie poistele kaasa elamas ja just nendega saime viiendal päeval finaalis kokku.
Finaalmängu algus oli paljulubav. Läksime 2:0 juhtima, fännklubil emotsioonid laes, juba arutati naljatades, kelle kohvris karika jaoks ruumi on… aga pole midagi teha, pall on ümmargune, JK Tabasalu vs Assyriska FF Vit🇸🇪 2:4
Sif Cupi hõbe🥈, siiski suurepärane tulemus!
Poisid võeti sadamas vääriliselt vastu- ikka lauluga ja lippude lehvides nagu meil kombeks on!
Hea töö poisid ja treener Riho Pill !!
Suured tänud kõigile kaasaelajatele nii platsi ääres, kui kodudes ja erilised tänud meie toetajatele:
VBH Estonia https://vbh.ee/
BauEst OÜ https://bauest.ee/
OnuAmor MTÜ
OÜ Riva Lab http://rivalab.ee/
Aitäh, et meisse usute! 💙

Facebooki kommentaarid