Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Taanis Cup Denmarkil osales meie klubist 3 tiimi

Augusti esimestel päevadel 01.-04.august osalesid Taanis, Cup Denmarkil meie klubist 2003-04 tüdrukud, 2003 ja 2007 poisid

Tegemist oli suure rahvusvahelise turniiriga, kuhu tuli osalejaid üle maailma. Turniiri keskus oli Taani ühe suurima jalgpallistaadioni Brøndby Stadion´i ümbruses ning kõik mängud toimusid seal lähedal. Lapsed ööbisid kõik ühes koolimajas ning turniirialal liikus nendel päevadel ringi ligi 60 JK Tabasalu sinisärki! See oli uhke ja võimas vaatepilt!

Kõikidel gruppidel läks turniiril väga hästi, kõige edukamad olid meie tüdrukud, kes saavutasid üldkokkuvõttes 3/4 koha, jäädes napilt finaalist välja.

—————

Kokkuvõte gruppide tulemustest:

2003-04 tüdrukud

Cup Denmarki 3.-4. koha võitjad!

Tabasalu U17 tüdrukud osalesid sellel turniiril tüdrukute vanusegrupis 2002-03 ning saavutati suurepärane 3-4. koht👍⚽️🏅

Kokku mängiti 5 mängu – 2 võitu, 1 viik ja 2 kaotust. Tüdrukud said mõõtu võtta erinevate heal tasemel Põhjamaa klubidega Rootsist ja Taanist! Kindlasti ollakse ülejäänud hooajaks veel paremini valmis! 🔥🙂 Täname treenereid Martin Tšegodajevit ja Kersten Lõppet ning lisaks suured tänud ka fännklubile nii kodus kui võõrsil !!!

2003 poisid

Cup Denmarki C-finaali võitjad!

Kokku 3 võitu, 1 viik ja 1 kaotus. Selliste tulemustega teenisid nad 9-nda koha! Täname treener Jüri Talu ja kõiki pöidlahoidjad kodudes ning fänne, kes olid kaasaelamas kohapeal!

 

 

2007 poisid

Cup Denmarki C-finaali võitjad!

Kokku 6 mängu – 4 võitu, 1 viik ja 1 kaotus (kaotati ainult tiimile, kes oli lõpuks turniiri võitja). Täname treener Alan Arrudat ning lisaks suured tänud ka fännklubile nii kodus kui võõrsil !!!

 

Täname Cup Denmarki korraldustiimi ning loodame, et kohtume uuel aastal jälle!

 

 

 

Facebooki kommentaarid