Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu 2009 ja 2010 võistkonnad osalesid Tartus rahvusvahelisel turniiril Santos CUP 2019

2010 võistkond osales seekord aasta vanemate 2009 B turniiril ja olime valmis tõeliseks katsumuseks ja võtsime seda turniiri kui õppeturniiri, kus meil ei olnud eesmärk mängida kõrgetele kohtadele, vaid saada häid ja tugevaid mänge.

Meie alagrupis olid peale meie veel  FC Helios Tartu, HJK I, FC Paide. Meie poisid üllatasid nii kaasaelajaid kui ka ennast ning võitsid alagrupis kõiki vastaseid väravatevahega 12-1. Veerandfinaalis oli meie vastaseks HJK II, keda me võitsime 2-0, poolfinaalis tuli meile vastaseks tuttav vastane alagrupist FC Paide, keda suutsime nüüd võita viimase sekundi väravast 3-2 ja edasipääs finaali oli kindlustatud.

Pühapäevane finaal oli poistele pikka turniiri arvestades juba päris raske ja vastu tuli võtta 1-4 kaotus aga II koht ja medalid ning karikas oli auga välja teenitud!!

Lisaks tunnistati turniiri parimaks väravavahiks meie Art Andreas Talts!

Pildil 2010 grupp

***

2009 poisid osalesid 2009 A turniiril, kus meie alagrupi vastased olid JK Tammeka I, HJK, FC Kuressaare. Kiiret ja tehnilist jalgpalli näidates võideti alagrupis kõik vastased ning liiguti edasi kuldalagruppi, kuhu pääsesid alagruppide võitjad ja parim 2. koht.

Kuldalagrupi esimeses mängus oli meie vastaseks turniiri mitmekordsed medalistid Pskov 747, Venemaalt. Vastased olid oma alagrupis võitnud kõiki väga veenva ülekaaluga ja olid ilmselged favoriidid ka meie mängus aga meie poisid suutsid nendega mängida kui võrdne võrdsega ning isegi 0-1 kaotuseisu jäädes ei lastud pead norgu ja võideldi lõpuni ning suudeti lõpuks välja võidelda 2-1 võit!!! Vastased olid nii pettunud, et ei tulnud isegi mängu lõpu rivistusele.

Kuldalagrupi teine mäng oli meile tuttava JK Tammeka vastu. Taaskord head mängu näidates saavutasime 2-1 ja jäime ootama samal ajal käinud teise mängu tulemust, kus omavahel tugevad Venemaa klubid ning kuna Pskov 747 võitis selle mängu siis oli selge, et olime endale kindlustanud juba enne viimaseid mänge turniiri võidu.

Pühapäevane viimane mäng Strela Pskovi vastu oli poistel juba auasi ning soovisime turniiri läbida kõikide võitudega, mis seekord aga veel ei õnnestunud, kaotus 0-1.

Turniiri parimaks väravavahiks tunnistati meie Tristan Tõruke!

Pildil 2009 grupp

***

Suur tänu meie häälekatele kaasaelajatele ning kohtumiseni juba järgmistel turniiridel!

Üks sats, üks süda, Tabasalu!

 

Facebooki kommentaarid