Üks sats, üks süda
JK TABASALU

15.12 toimub noorte jalgpallihooaja lõpetamine Estonias

Juba sellel pühapäeval 15.12 kell 13:00 algab Estonia kontserdisaalis noorte jalgpallurite autasustamine ning meie klubist kvalifitseeruvad lausa 4 noortegruppi !!!

Tüdrukute U17 – I koht

Tüdrukute U15 – III koht

Noormeeste U15 Esiliiga – II koht

Noormeeste U16 2. liiga – I koht

 

****

EESTI JALGPALLI LIIT
PRESSITEADE                                           11.12.2019

Pühapäeval, 15. detsembril toimub Estonia kontserdisaalis noorte jalgpallihooaja lõpetamine, kus antakse üle erinevate vanusegruppide parimatele karikad ja medalid. Esmakordselt toimub U19 ja U17 Eliitliiga Esiliigades ka parimate mängijate valimine ning võitjad tehakse teatavaks galal.

U19 ja U17 Eliitliiga Esiliiga parimad mängijad valitakse liigades osalenud võistkondade peatreenerite hääletusel. Mõlemas liigas nimetasid peatreenerid oma esikolmiku: esikoht teenis 3, teine koht 2 ja kolmas koht 1 punkti. Hääletada ei saanud oma võistkonna mängijate poolt.

U17 Eliitliigas teenisid hääletuse käigus punkte 15 mängijat (tähestikulises järjekorras): Kaspar Sander Born, Dennis Jeremejev, Oliver Jürgens, Karl Gustav Kokka, Georg Mattias Lagus, Sander Alex Liit, Sven Loginov, Aleksandr Nikolajev, Hugo Palutaja, Maico Rimmel, Andrei Smirnov, Ramon Smirnov, Daniil Tarassenkov, Erko Jonne Tõugjas, Nikita Vassiljev.

U19 Eliitliigas said punkte samuti 15 mängijat (tähestikulises järjekorras): Dinars Ekharts, Nikita Grankin, Nikita Jegorov, Aleksandr Jurõšev, Sergei Kondrattsev, Armin Loorits, Casper Nikolas Lugtmeijer, Enrice Lumiste, Nikita Mihhailov, Sander Pabo, Kevor Palumets, Andreas Kevin Põldvee, Steven Salmistu, Georg Ander Sild, Aleksei Stepanov.

U19 ja U17 Eliitliiga Esiliigade parimad mängijad tehakse teatavaks 15. detsembril Estonia kontserdisaalis toimuval noorte jalgpalligalal ning auhinnad annab üle endine tippväravavaht Mart Poom. Gala algab kell 13.00, uksed avatakse tund aega varem.

Noorte jalgpalligalal autasustatakse noormeeste U19, U17 ja U15 vanuseklasside liigade ning lisaks U16 ning U14 Esiliigade esikolmiku võistkondi ja liigade parimad väravalööjad. Lisaks tunnustatakse U16 II liiga võitjat ja liiga parimat väravakütti. U14 II liiga A-tasemest on jalgpalligalale oodatud esikolmik ning U14 II liiga parim väravakütt. Samuti on kutsutud U13 ja U12 alagruppide võitjad ning noorte rahvaliiga finalistid. Diplomid antakse üle ka noorte rahvaliiga alagruppide võitjatele.

Neidude U17 ja U15 liigadest on noorte jalgpalligalale kutsutud medalivõitjad ning parimad väravakütid. Lisaks autasustatakse tütarlaste U13 vanuseklassi alagruppide võitjaid.

EJLi pressiteenistus

www.jalgpall.ee