Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tallinn CrossFit kutsub JK Tabasalu liikmeid trenni

Tallinn CrossFit ja JK Tabasalu on juba päris mitu aastat edukalt koostööd teinud ning mitmed meie noortegrupid käivad seal treenimas.

***
Tallinn CrossFit (www.tallinncrossfit.eu) on aastaid Rannamõisa tee 4F tegutsenud spordiklubi, kus kõigil on võimalus treenida ja paremasse vormi saada. Nad pakuvad palju erinevaid võimalusi, peamine neist CrossFit klass- Tallinn CrossFit´is läbiviidavatest treeningutest kõige sagedasem, populaarsem ja iga CrossFit spordiklubi alustala. Treening kestab täpselt 60 minutit, selle aja sisse mahub soojendus, jõu/oskuste segment ja WOD (Workout of the Day) ehk intensiivne osa. Kõik treeningud on kordumatud, läbi viidud treeneri poolt, kes juhendab sind algusest lõpuni ja hoolitseb selle eest, et teeksid harjutusi õige intensiivsuse ja tehnikaga. Treeningud algavad tunniplaanis ettenähtud ajal ning tundi läbiviiv treener võtab alati kogu grupi kokku, tutvustab treeningut ja selles tehtavaid liigutusi, juhendab sind alates soojendusest kuni lõpuminutiteni välja. Maksimaalne grupi suurus on 12 inimest, mis võimaldab kõiki treeningul osaleijaid jälgida ja juhendada. 
Klubi on avatud igal tööpäeval 06:45-20:30 ja ja nädalavahetustel. 
Jaanuari/veebruari jooksul on neljapäeviti esimene külastus (proovitrenn) kõigile tasuta.
Lisainfot helistades Priit Meierile 5255770, saates e-kiri cftallinn@gmail.com või FB/Instagrami sõnum.
 

Pakkumine JK Tabasalu liikmetele ja nende peredele:

Aasta 2020 jooksul:
1x Pilet – 7.- eurot
10x Pilet- 60.- eurot
20x Pilet- 110.- eurot
(kõik eelpool mainitud piletid kehtivad aasta)
Piiramatu kuukaart- 59.- eurot 
Piiramatu 3-kuu kaart- 149.- eurot
***
CrossFit on KÕIGILE, olenemata sellest, kui vähe või palju me liigume.
TRENNIS NÄEME!