Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu tüdrukud tegid suuri tegusid koondise särkides

Meie klubi Naiskonna mängija Sandra Pärn (16a) kutsuti eelmisel reedel Naiste A koondise 3 päevasele treeninglaagrisse, kus Sandra osales ka mitteametlikul esimeses treeningmängus ja oma debüüt mängus lõi ta ka Eesti koondise eest värava⚽️🤩

Lisatud on ka Sandra kommentaar:

See nädalavahetus Naiste A koondisega oli kindlasti väga kogemuste ja uute teadmiste rohke. Algul oli muidugi natuke hirmutav minna, aga samas teadsin ka, et see on hea võimalus näha kuidas nemad treenivad ja mida ise saaks kindlasti veel parandada. Mina jäin selle laagriga väga rahule ja olen ääretult tänulik sellise võimaluse eest.

Samal ajal osalesid ka meie naiskonna mängijad Keidy Pööra, Kris Jette Piht ja Getlin Tammoja NU17 koondise laagris, kus osaleti tugeva tasemega Nõmme Cupil ja tüdrukud aitasid Eestil saavutada tubli 5. koha. Turniiril olid oma vanuse parimad Soome ja Rootsi klubid.

Lisatud ka Keidy ja Krissi kommentaar:

Koondise treeninglaagri raames osalesime Nõmme Cup turniiril, kus vastasteks olid välisklubid Soomest, Rootsist ja Lätist. Sattusime tugevasse alagruppi, kus saime väga head mängud ning väga palju lihtsamad polnud ka teisel päeval toimunud kohamängud. Meeldis, et treener andis kõigile võimaluse saada võrdselt mänguaega. Hoolimata sellest, et mängisime seekord endale mittetavapärastel positsioonidel, usume, et saime enamvähem hakkama. Laagris veedetud aeg oli igati kasulik ja õppisime palju.

 

Oleme uhked! Üks sats, üks süda, Tabasalu!