Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Korraldame jalkahuvilistele põneva koduse võistluse

Üleskutse kõikidele jalkaprodele 💥

Sul on koroonavaheajal kodus igav? 🤷🏼‍♀️ JK Tabasalu annab Sulle võimaluse selle ajaga midagi tarka peale hakata!

Ilmselt on paljudele netis silma jäänud #stayathomechallenge. Seoses selle väljakutsega on nädala lõpuni (kuni 22.03.2020) võimalik saata meile kuni 1 minuti pikkuseid videosid, kus näitad kodustes tingimustes, mida palliga teha suudad. Olgu see siis kauaharjutatud trikk, lihtsalt väga osav kõksimine või hoopis midagi muud.

Saadetud videod postitame uue nädala algul meie Facebooki, kus võib neid aktiivselt likema ja jagama hakata, sest enim meeldimisi kogunud video autor saab auhinnaks endale uue ägeda PALLI UHL Spordilt ning lisaks veel 20€ väärtuses Rademari kinkekaardi.
Võitja selgitame välja juba järgmisel kolmapäeval (25.03) kell 12:00.
***

Video võid saata meiliaadressile elizabeth@tabasalujk.ee. 🤩

Nii et ruttu videosid saatma ja ehk saad juba nädala pärast uue palliga kõksida! 😉

PS! Lisa palun video juurde ka enda täisnimi ja treeninggrupp.