Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2009 grupi poisid tõid Saku Cupilt koju võidukarika

21.-22. novembril toimus Männiku hallis Saku Cup 2008.a sündinud poistele.

Käesoleval aastal osalesid nimetatud turniiril meie klubist 2009.a sündinud poisid ning 2007-09.a sündinud tüdrukud. 

Tüdrukud panid ennast proovile poiste turniiril ja häbisse nad ei jäänud. Kõik mängud olid väga võitluslikud ja tasavägised. Nad said tunda nii võidurõõmu kui ka pingelist kaotusvalu, aga kõige tähtsam, nad said juurde hulga kogemust tulevikuks.

JK Tabasalu tüdrukud 2007-09.s.a

***

2009 grupi poiste alagrupi mängud algasid laupäeva hommikul ning esimeseks vastaseks oli Saku Sportingu võistkond. Esimene mäng võideti kindlalt 3:0. Saanud esimesel mängul hea emotsiooni, mindi järmisele mängule FCI Tallinn vastu lootusrikkana. Pisut hirmutav oli teadmine, et vastaste kaisjad olid lausa sama pikad kui meie treener, kuid mänguplatsil endast palju pikematest poistest heidutada ei lastud. Raskes võitluses võideldi välja viik 2:2. Esimene päev lõpetati mänguga JK Tallinna Kalev 08 vastu. Seegi mäng võideti kindlalt 2:0.

Pühapäevale ja viimasele alagrupi mängule mindi vastu teadmisega, et see mäng on väga suure tähtsusega, ning sellest sõltub, millisele kohale kuuendast kuni esimeseni minnakse mängima. Sama oluline oli mäng vastase FC Tallinn M.L jaoks.  Suure pinge all ja võidujanustena, tehti vastaste mängijale esimese poolaja keskpaigas väravavahi kastis viga, ning vastased realiseerisid penalti. Mõnelgi  meie vapral mängumehel olid seepeale silmad märjad või tuju väga halb. Teiste toetusel ja hea meeskonnavaimuga suudeti ennast peagi taas kokku võtta, ning võistkonna kapteni löödud viigivärava järel leidsid poisid taas endas võitlusvaimu. Peagi saabus ka teine värav, ning endast viimast andes mängiti võiduseisu hoides lõpuni. Kuna nii oluline mäng sai võidetud 2:1, mindi finaali mängima heatujulistena, kokkuhoidva ja toetava meeskonnana.

Finaalis õnnestus kõik suurepäraselt ning Flora 2008 Rohelised pidid tunnistama meie poiste kindlat paremust 3:0.

Kokku mängiti 5 mängu, 4 võitu ja 1 viik. Rohkem info turniiri kohta leiab siit.

***

Oleme uhked! Hea töö poisid ja tüdrukud ning treener Andrus (poiste juhendaja) ning treenerid Martin ja Pertti (tüdrukute juhandajad)!!

Facebooki kommentaarid