Üks sats, üks süda
JK TABASALU

OLULINE! Grupitreeningud jätkuvad alates 26.04.2021

Head mängijad ja lapsevanemad!

Anname teile teada, et alates 26. aprillist on taas lubatud grupitreeningud, järgides vabariigi valitsuse poolt kehtestatud reegleid välitingimustes treenimiseks, mis tähendab, et treeningud toimuvad kuni kümneliikmelistes gruppides ehk 9 mängijat + treener.

Seoses taas algavate grupitreeningutega on klubil kõikidele teile palve: juhul, kui te reisisite perekonnaga või oli teie klubis treeniv laps koolivaheajal reisimas väljaspool Eestit siis EI TOHI laps treeningutel osaleda enne, kui on täidetud alljärgnevad vabariigi valitsuse poolt kehtestatud nõuded:

Negatiivse koroonaviiruse SARS-CoV-2 testitulemuse korral riskiriikidest tulles (vaata nimekirja) tehakse viivitamatult viiruse test. Kuni testi tulemuse teadasaamiseni peab inimene vältima täielikult kontakte teiste isikutega. Negatiivse testitulemuse korral tuleb seitse esimest päeva oma liikumisvabadust piirata ehk äärmise vajaduse korral võib käia küll tööl ja näiteks poes, kuid vältida tuleb mittevajalikke kontakte. Mitte varem kui 7 päeva pärast esimese testi tulemuse saamist tuleb teha teine test ning kui ka see on negatiivne, saab jätkata tavapärast elu. See tähendab, et inimesele ei rakendu pärast kahte negatiivset testi 10-päevane liikumispiirang. Kui riskiriikidest tulija teste ei tee peab ta 10 päeva oma liikumisvabadust piirama.

Ülaltoodust lähtuvalt palume teil teavitada oma grupi treenerit, kui teie pere või laps on viibinud eelneva kahe nädala jooksul välismaal, et treener saaks teile koostada selleks perioodiks individuaalse treeningkava.

Kõik treenerid edastavad järgmisel nädalal kehtima hakkava grupi treeningkava oma mängijatele hiljemalt 25.04 õhtuks.

JUHISED:

Eesti Jalgpalli Liidu poolsed juhised ja soovitused sporditegevuse korraldamiseks SIIN

Vabariigi valitsuse poolsed juhised sporditegevuse korraldamiseks SIIN

Lisainfot valitsuse korralduste kohta leiate alljärgnevatelt linkidelt: SIIT ja SIIT

***

Küsimuste korral palun kirjutage või helistage meile julgesti!

MEIE KONTAKTID:

Noortetöö juht Andrus Mitt (tel. 53543886 ja e-post: andrus@tabasalujk.ee)

Juhatuse abi Elle Eisler (tel. 5064479 ja e-post: elle@tabasalujk.ee)

Juhatuse liige Viktor Kiolein (tel. 5069999 ja e-post: viktor@tabasalujk.ee)

 

 

Facebooki kommentaarid