Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Saame tuttavaks – väravavahtide treener Mairon Pihor

🤝Saame tuttavaks!🤝
Sellel aastal liitus meie klubiga uus väravavahtide treener – Mairon Pihor🤩 Teeme temaga tutvust läbi paari küsimuse:
1. Kust sa tuled ja millega oled varem tegelenud/tegeled hetkel?
⚽️ Olen hetkel veel Tallinnast pärit. Hetkel enam ise jalgpalli ei mängi, vaid olen keskendunud ainult treeneritööle. Lisaks töötan ka turundajana firmas Bramham Trade OÜ(Bosse Lemmikloomapood). Huvitav fakt on see, et olen mänginud mingil hetkel koos väga paljude Tabasalu treeneritega – Risto Sarapik, Andrus Mitt, Alan Arruda ja Viktori Kiolein.
2. Millised on sinu eesmärgid JK Tabasalu klubis treenerina?
⚽️ Eesmärk on viia Tabasalu väravavahid Eestis pildile. Olen noortekoondises puutunud tihti kokku Tabasalu mängijatega, kuid kahjuks pole neist kunagi keegi olnud väravavaht. Loodame, et see muster varsti muutub!
3. Mida sa pead treenides kõige tähtsamaks?
⚽️ Kõige tähtsam on TÖÖKUS. Mulle meeldib väga töötada mängijatega, kellel silm särab ja ma näen, et ta naudib treeninguid ja ta tahab areneda. Kõige raskem on treenida poisse, kes ei taha trennis olla.
4. Sinu tööstaaž treenerina?
⚽️ Alustasin treenerina 2016.aastal Põhja-Tallinna JK Voltast. Kuid nagu Eesti jalgpallis ikka, siis CV on mul kirju.
*2016-2018 Põhja-Tallinna JK Volta
*2018-JK Augur
*2018-2019 EJK Talenditreeningud
*2018 – U15 noortekoondis
*2018 – Fc Flora
*2019-2020 Arte Akadeemia
*2021 – … JK Tabasalu
5. Parim mälestus treeneritöö karjäärist?
⚽️ Häid mälestusi on väga palju, midagi kindlat on väga raske välja tuua. Mul on alati hea meel, kui mõni minu all treeninud poiss saab noortekoondisesse. Lisaks mulle väga meeldib, kui ma näen mängudes, et poisid on juurde pannud. Ehk kõige paremini ongi meeles hetk, kus esimene minu treenitav tegi noortekoondises debüüdi, ma arvan, et mul oli närv sel hetkel isegi suurem kui poisil endal.
6. Lemmik jalgpallur(id) välismaisest klubist?
⚽️ Noorena olid mu lemmikud Roberto Carlos ja Iker Cassillas. Ma parem ei hakka mainima siin enam oma lemmik klubi 🙂

***

 

Tere tulemast meie sekka, Mairon!💙