Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Neidude U15 koondise kogunemisel 9 Tabasalu tüdrukut

9 Tabasalu tüdrukut U15 koondise kogunemisel! 
Nädala alguses said tüdrukute U15 koondise kandidaadid esmakordselt kokku, kogunemisel osales mängijaid 22st erinevast klubist.
Ka meie klubi oli esindatud, lausa 9 tublit neidu lõid treeningul kaasa: Anni Iiris Ilisson, Merilyn Falkenberg, Melani Lisandra Kõrran, Lola Boberg, Minna-Brit Jõelaid, Liisa Lota Runtal, Elizabeth Halliko, Reti Marleen Ränk, Kreete Liis Juksar. 💙
JK Tabasalus on tüdrukute/naiste võistkondadel treeneritega hästi vedanud, sest ka naiskond on käesolevat liigat hea sooritusega alustanud. Tabasalu naised on enne järgmist mängu tabeli liidrid 15 punktiga. Võidetud on 5 mängu 5st ning väravatevahe on 24:3. Oleme oma selle hooaja eesmärgi ehk Meistriliiga kursil!
Tubli töö, meie tublid tüdrukud ja treenerid! 😊