Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Juba teist korda toimus “Tabasalu naisharrastajate sügisturniir”

Möödunud pühapäeval korraldas meie klubi naisharrastajate tiim jalgpalliturniiri, kust said osa võtta üle Eesti kõik jalgpalli mängivad naisharrastajad✨
TURNIIRIL OSALEJAD JA TULEMUSED
Turniiril osales kokku 7 naiskonda:
JK Tabasalu I
JK Tabasalu II
Lõuna-Läänemaa JK
Puhja SK Barca
JK Tarvas emad
KadRak United
FC Flora emad

***

Turniiri võitjaks tuli Puhja SK Barca tiim🏆
Väga tugevas konkurentsis saavutas JK Tabasalu II tiim 4. koha ja JK Tabasalu I tiim 5.koha!
***
Lisaks kõikide tiimide tunnustamisele toodi esile ka iga naiskonna parimad mängijad:
JK Tabasalu II valis parimaks mängijaks 3 väravat löönud Anne-Mai Küünemäe!
JK Tabasalu I valis parimaks mängijaks enda väravavahi Heidi Prits!
***

Tiimid mängisid esmalt omavahel kõigiga läbi ning seejärel mängiti vastavalt punktidele turniiritabelis ka kohamängud.

Tabasalu II tiim jäi 3.-4.koha mängus alla Lõuna-Läänemaa JK -le 0:5 ning Tabasalu I tiim alistas põneva penaltiseeriaga JK Tarvas emad 0:0 (3:0) ning saavutas sellega turniiril 5.koha.

Tabasalu I tiimis mängisid: Heidi Prits, Pille Kalmu, Kadri Kaup, Elle Eisler, Kerli Sööt, Katrin Meschin, Kairi Käärt, Margot Männard, Triin Mähar. Treener Maria Elling.

Tabasalu II tiimis mängisid: Helina Kõrran, Piret Masing, Anne-Mai Küünemäe, Ann Küünemäe, Maria Kaasik-Aaslav, Liisi Truu, Kadi Erlach, Marion Koljal, Jana Ringvee, Marjon Reila ja Anželika Ruubel. Treener Age Mitt

TÄNAME TURNIIRI TOETAJAID

Korraldajad tänavad lahkeid toetajaid, kelle abiga sai kinkekotte jagada mitte ainult võitjatele, vaid lausa igale osalenud võistlejale.

Täname: Husqvarna, GARDENA, CityBee, KUMA, Õnne Ilusalong, Tallink, Õmblusekspert, Maiasmokk, Microsoft Development Center Estonia ja Eventtents.

Täname kõiki sponsoreid ja osalejaid!💙

***

Aitäh turniiri jäädvustamise eest Rigo Vatsel📸

KES NAD ON?

JK Tabasalu naisharrastajate tiim koosneb suures osas emadest, kelle pojad ja tütred mängivad Jalgpalliklubi Tabasalu erinevates gruppides, alates naiste ja meeste esindusvõistkonnast kuni klubi kõige nooremateni välja. Sellest on tekkinud ka emadel suur huvi ja armastus jalgpalli vastu.

Tiim alustas ühiseid treeninguid 2019 aasta maikuus. Regulaarsed treeningud toimuvad 2 korda nädalas aastaringselt. Tegemist on toreda seltskonnaga, kes saab lisaks jalgpalli treeningutele kokku ka teiste põnevate tegevustega seoses. Traditsiooniks on saamas igasuvine mitmepäevane jalgpallilaager Saaremaal, koos tähistatakse erinevaid tähtpäevi ning kokku saadakse ka lihtsalt vabas vormis ilma konkreetse tähtpäevata.

Tabasalu naisharrastajad ootavad ka igal ajahetkel oma tiimiga liituma uusi liikmeid ning selleks tuleb ühendust võtta aadressil info@tabasalujk.ee või tulla esmaspäeva ja kolmapäeva õhtul Tabasalu väikesele kunstmuruväljakule.

Üks sats, üks süda! Tabasalu!

***

Vaata turniiri kokkuvõtvat videot SIIT

Facebooki kommentaarid