Üks sats, üks süda
JK TABASALU

TU15, TU17 tüdrukud ja esindusnaiskond EESTI MEISTRID 2021

Hooaeg 2021 on meie klubi tüdrukutel ja naiskonnal olnud aegade edukaim ja kõige märkimisväärsem!
Naiskond võitis Naiste Esiliiga ja sai pileti kõrgliigasse – Naiste Meistriliigasse 2022
U17 ja U15 neiud tulid oma vanusegrupis Eesti Meistriteks! 🎩👏
Suured tänud kõikidele vastastele heade mängude eest! 👏

***

Oma muljeid hooajast jagavad ka meie võistkondade kaptenid:
Minna-Brit Jõelaid: “See hooaeg oli väga emotsiooni rikas, aga olime enda emotsioonidest üle ja teostasime selle mida me väga olime tahtnud. Kõik olid super tublid ja tulid enda ülesannetega hästi toime. Olime üksteisele hästi toeks. Ja poleks seda teinud ilma hea treenerita kes meid motiveeris koguaeg asju rohkem tegema ja tahtma.”
Laura Jaansen :Rafineeritud” (ehk kaalutletult kaval ja osav) võiks olla möödunud hooaja võtmesõna. Poolnaljaga välja öeldud märksõna hakkas oma elu elama, tiksudes järjekindlalt iga mängija kuklas. Niisiis nägime vingeid ristnurki ja mõõdetud tacklinguid, läbimõeldud positsioonirünnakuid ning enesekindlaid lahendusi 1 vs 1 olukordades. Ehk võinuks hooaeg pisut kivide- ja känduderikkam olla, sest kõrgliiga meid teatavasti hellitama ei hakka. Sellegipoolest, naiskonna hooaeg läks kullavääriliselt korda: 16 mängu ja 16 võitu! On olnud tõeline au!”
Marta Liisa Staalfeldt:Ütlus “Algul ei saa vedama, pärast ei saa pidama” iseloomustab U17 eliitliiga hooaega vast kõige paremini. Alustasime liigat valusa kaotusega ja avastasime end Egiptuse pimedusest. Mõnikord lahingu kaotades leiad uue võimaluse võitmiseks. Võimalusi võitmiseks kasutasime ära niivõrd hästi, et kohati tundsime end lausa peatamatutena. Hooaja lõpuks olime nii ühtne löögirusikas, et ühiselt jõudsime oma eesmärgini. Tihedas konkurentsis pidasime mitmeid raskeid lahinguid, kuid väljusime hooaja lõpus võitjatena. Eesti meistrid! Ja see on fakt!
Sellist uudist on lausa rõõm edasi jagada! Oleme super uhked ja teeme suure aplausi👏🏻
Aitäh suurepärase hooaja eest, tüdrukud ja treenerid Martin ja Kersten! 💙

Facebooki kommentaarid