Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Neidude U17 koondis Itaaliast õnnelikult kodus

Meie 4 klubi mängijat pääsesid lõpuks Eestisse tagasi!
***
Neidude U17 koondis suundus Itaaliasse, jõudis seal 2 maavõistlust ära pidada ning seejärel suunati nad isolatsiooni. Õnneks aga pääsesid neiud pühapäeva hilisõhtul erilennuga Tallinnasse tagasi!
Meie klubist läksid Itaaliasse Liisi Karilaid, Minna-Brit Jõelaid, Mia-Lisette Sarapik ja Egle-Eliise Kurge.
Oma kommentaari ja emotsioonid andsid edasi ka kaks mängijat:
Liisi Karilaid: “Selline “üllatus” ehmatas algul ikka ära, kuna pidime need päevad olema seal teadmatuses, mis ja kuidas edasi saab. Omaltpoolt saan öelda, et ebamugavust tekitas teadmine, et õppimine saab rohkem kannatada ning samuti abitu olemise tunne, sest ainuke asi, mida meie kui lapsed saime teha, oli toas olemine ning endal selle huvitavaks tegemine. Pidi võtma üks päev korraga ning lootma treenerite peale, kes andsid endast kõik, et me koju saaksime. Ma arvan, et mind seal rahustaski maha mõte, et koju saame me kindlasti ning meile proovitakse võimalikult kiirelt transport leida. Tehti kõik, et oleks parem selles uues ning hirmsas olukorras. Lõpuks läks kõik paremini kui alguses arvasime, sest meid pandi valmis, et 5 päeva peame vähemalt olema, kuid kõik asjad said lahenduse juba 1-2 päevaga.”
Minna-Brit Jõelaid: “See laager, mis toimus oli väga tore ja saime palju uusi kogemusi, uusi näpunäiteid, kuidas saada tulevikus paremini hakkama platsil ja trennides, aga oli väga õpetlik laager. Saime küll mängud pähe, aga õppisime ise sellest väga palju.
Kõige emotsionaalsem oli see kui saime teada, et ei lendagi Eestisse see päev, kui pidime ja ei teadnud kauaks me sinna võime jääda.Elasime teadmatuses 24h ning siis asi lahenes ja lendasime Eestisse. Aga nüüd tulevikus, kui peaks juhtuma sama asi, mis Itaalias juhtus, siis oskame paremini toime tulla ja rahulikumaks jääda.”
***
Loe lähemalt toimunust ka SIIT
Foto: Eesti Jalgpalli Liit