Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond mängis Raplaga viiki

Tänasel mõnusalt kevadisel pühapäeval võõrustas meie esindusmeeskond Raplamaa JK-d.
141 vinge pealtvaataja silme all mängiti 1:1 viiki! 
***
Avapoolaja lõpuminutitel õnnestus Raplamaa palluril puurisuul seisnud Kaarel Rumbergiga silmitsi pääseda, mis päädis sellega, et usinalt kaitsetööd tegema tõtanud Ville Salk tegi karistusalas vea – penalti! Raplamaa ääreründaja Madis Nurmiku jalg oli täpne – 0:1.
Teisel poolajal õnnestus üksinda unustatud Valeri Makarovil üks tagasi põrutada ja tablool säras rõõmustavam 1:1! Suureks abimeheks oli sealjuures Jasper Janter, kes suunas pikalt kasti saadetud palli Tabasalu kaptenile ette. 🤩
***
🔵 Valeri Makarov: “Kui tänast mängu kokku võtta, siis üldjoontes oli mäng meie kontrolli all, omasime hulganisti võimalusi, et juhtima minna, aga kahjuks andis realiseerimine soovida. Niisiis ei saa tulemusega rahule jääda. Aga hästi lahe atmosfäär oli: ilus ilm, värske hooaeg, palju publikut!”
***
Suured tänud publikule, korraldustiimile, mängijatele ja treeneritele!!
Foto: Rigo Vatsel