Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond taaskord Nõmmekatega madistamas

Tänasel revanšimaial esindusmeeskonnal ei õnnestunud Nõmme Kalju FC U21 vastu võiduarvet avada! ⚽️
***
Nelja päeva eest Kalju esindusmeeskonnalt kaotuse saanud Tabasalu meestel oli esmaspäeva õhtul imeline võimalus varasemad vead parandada. Paraku sai vastane kiiremalt mängusoonele, lüües juba avapoolajal kaks väravat. Meie mehed sutskasid ühe maasika küll vastu, kui 62. mänguminutil põrutas Alan Nahk palli ühe puutega ristnurka! Sellest jäi aga väheks ning võidupunktid läksid nõmmekatele.
🔵 Meeskonna puuriluku Kaarel Rumbergi sõnul said saatuslikuks nii individuaalsed eksimused kui ka tordikirsiliku otsustavuse puudumine. Positiivseks nüansiks saab lugeda aga meie väravat, mis sündis edukast standardolukorrast. “Domineerisime mängu täielikult, kuid kahjuks jäi viimasel kolmandikul teravusest väheks. Sealjuures kasutas vastane ära meie eksimused, tehes skoori koheselt peale pallikaotusi. Aga see ongi see koht, kust saame õppida – järgmine kord teeme paremini!”
***
Esindusmeeskonna järgmine Esiliiga B vastasseis toimub eesoleval laupäeval 19.03, kui Tabasalu Arenal astub vastu mullu teises liigas rassinud FA Tartu Kalev. Kohtumise avavile kõlab kell 12.30.
Foto: Liisi Troska

Facebooki kommentaarid