Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskonna uued mängijad 2022 hooajal

Täpselt enne esimest kodumängu saame teieni tuua positiivseid uudiseid, nimelt on JK Tabasalu esindusmeeskonnaga liitunud 2 uut nägu- Jasper Janter ja Joel Kokla! ⚽️

Platsi peal saavad nendega tutvust teha ainult mängijad, seetõttu on poisid andnud just fännide jaoks lühikesed iseloomustused: 👇

Jasper: “JK Tabasaluga liitusin Keila Jkst, kus mängisin 3aastat ja olin EJL stipendiaat. Liitumine Tabasaluga oli plaanis juba eelmine aasta, kuid erinevatel põhjustel seda siiski ei toimunud. Nüüd on see siis tehtud ja olen väga rahul treenerite, trennide ja tiimikaaslastega. Tunnen, et see on hea klubi, kus ennast edasi arendada ja võistkonnaga häid tulemusi saavutada.”

Joel: “Möödunud hooaja lõpus tundsin, et Paide Linnameeskonna trennide ja ülikooliõpingute ühildamine osutus üha keerulisemaks. Otsustasin keskenduda viimastele, kuid samas säilis soov jalgpalli mängimist jätkata.
Liitumine JK Tabasaluga tundus isiklikku elukorraldust arvestades kõige mõistlikum. Elan ju staadionist kõigest 3 km kaugusel.
Mitmete uute meeskonnakaaslatega olin varasemalt nii palliplatsil kui ka platsiväliselt kokku puutunud, mistõttu läks meeskonda sulandumine kiiresti. Poisid võtsid mind hästi vastu. Aitäh Teile!
Tean isiklikust kogemusest, et meeldiva atmosfääriga Tabasalu kodustaadionil pole vastastel kunagi lihtne. Suur roll on siin arvukatel fännidel. Loodan, et meeskonna pingutused annavad algaval hooajal põhjust taas tribüünidele tulla!
Omalt poolt soovin meeskonda panustada kogemuse ja füüsilise võimekuse näol ning seeläbi Tabasalu Esiliigasse aidata.
Näeme staadionil!”

Tere tulemast klubisse, poisid! 💙

Facebooki kommentaarid