Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu neiud annavad koondistes oma panuse

JK Tabasalu neiud annavad koondistes oma panuse 💙👇
***
😎Eesti neidude U17 koondis mängis eelmise nädala lõpus EM-valikturniiri teise ringi viimase mängu Gruusia eakaaslaste vastu. Mäng võideti suureskooriliselt 5:2 🎉 Antud sooritusega tõusid tüdrukud uueks hooajaks vanuseklassi kõrgeimasse A-tugevusgruppi. Koosseisu kuulusid teistehulgas ka meie Mia-Lisette Sarapik ning Liisi Karilaid.
😎Neidude U19 koondis valmistus esmaspäeval maavõistluses Lätiga EM-valikturniiri teise ringi kohtumisteks, lahing lõppes 0:0 viigiga. Aprilli algul ootab neidusid Šotimaal ees B-tugevusgrupis 3 kohtumist. U19 koosseisu kuulusid teistehulgas ka meie Marta Liisa Staalfeldt ning Keidy Pööra.
***
Tubli töö, meie tüdrukud! Hea on vaadata, kui annate panuse nii oma klubi kui ka oma riigi eest! 💙