Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Karikamängult hea kogemus meie noortele palluritele

Premium liiga satsiga karikarammu katsunud esindusmeeskond pidi vastu võtma kindla kaotuse! 🏆
Evald Tipneri karikavõistluste veerandfinaalis läksid meie mehed vastamisi võimsa Nõmme Kalju FC-ga. Asi hakkas pisut kiiva kiskuma juba kohtumise neljandal minutil, kui skooriotsa tegi lahti Pavel Marin. Avapoolajal jäi Kalju peale tulemusega 4:0, mängu kokkuvõttes aga 7:0.
Siiski ei tasu pead norgu lasta, sest meie noored pallurid jõudsid ka Kalju karistusalasse säru tegema. Kõige paremini pääses vastast kollitama karistuslöögi järel löögile saanud Art Albert Anepaio, kuid väravasahin jäi täna siiski kuulmata.
🔵 Meeskonna peatreener Risto Sarapik Soccernet.ee-le antud intervjuus: “Kohati saime päris hästi hakkama, aga noh, kõrgliigas tehakse asju ikka teistel kiirustel. Eriti jäime hätta just üleminekutega. Kui hakkasime natuke ründama ja üritasime palli hoida, siis lasime vastase jooksu ja jäime ise hätta. Sealt need väravad tulidki. Muidugi ka standardolukorrad – jõus, tugevuses ja otsustavuses on vahe selgelt olemas.”
Pikemalt saad lugeda SIIT
***
Madinad Esiliiga B-s lähevad aga ikkagi edasi! Juba esmaspäeval on meestel võimalus tagasi teha, kui võõrsil minnakse vastamisi Nõmme Kalju FC U21 meeskonnaga.
Foto: Liisi Troska