Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meeskonnal hooaja esimene võit käes

Esindusmeeskonnale hooaja esimene ja oi kui vinge võit! 🎉👏🏻
***
Eile pidasid meie mehed maha oma kolmanda Esiliiga B matši, kus saadi FA Tartu Kalevist jagu koguni tulemusega 5:2!
Skooriotsa tegi lahti tänu Jasper Janteri heale läbisöödule putku pista saanud Joosep Põder. Minutike hiljem oli liiga debütandil korraliku puraka näol vastus olemas – 1:1. Siis löödi meie meeste prohmakast veel teinegi.
Meie õnneks ei saanud külalismeeskond eduseisu liiga kaua nautida, sest suure väravahoo sisse saanud Tabasalu mehed põrutasid avapoolajal kaks tükki vastu: 22. minutil sai jala valgeks ise ette võtnud ja kaitsjat korralikult koolitanud Dinars Ekharts, 39. aga Alan Nahki teele saadetud palli tagumisest postist sisse ramminud Janter – 3:2!
Teine poolaeg jätkus Tabasalu tuhinaga, sest Ekhartsil õnnestus väravavõrk veel kaks korda vappuma panna. Mõlemal juhul lähevad mehe enda kiidusõnad ka kavalaid läbisööte jaganud Janterile. Niisiis sai meie ründeäss kirja kübaratriki, Janteri tasuks kolm assisti! 🤩🙌🏻
🔵 Head hoogu näidanud, kuid jätkuvalt isukas Dinars Ekharts: “Mäng oli täielikult meie käes. Vastasel olid vaid mõned võimalused, mille nad siis ära lõidki. Liigutasime palli hästi ja olime tiimina head! Isiklikult oleksin sellises mängus rohkem lüüa soovinud, sest võimalusi oli veel. Ka andsin ise häid palle värava alla, kuid kahjuks ei suudetud rohkem ära lüüa. Aga sellest pole hullu – jätsime järgmisteks mängudeks ka midagi! Peamine, et saime kolm punkti ja saame hästi edasi liikuda.”

***

Need 3 olulist punkti tõstsid Tabasalu kuuendale tabelireale. Esikolmik jääb hetkel nelja punkti kaugusele 💪🏻
Meeste järgmine matš toimub 3. aprillil, kui külla sõidetakse Tallinna JK Legion U21 võistkonnale.
Fotod: Mihkel Naukas