Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2012 poisid tõid Saku Spring Cupilt koju võidukarika

Tabasalu 2012 poisid osalesid nädalavahetusel Saku Spring Cupil, kus ei kaotatud mitte ühtegi mängu ning saavutati 1 koht.

***

Kuigi tegemist pidi olema kevadturniiriga, siis kõigi Tabasalu esimese päeva mängude avavilega algas ka meeletu lumetorm. Poisid õnneks ei lasknud end ülikeerulistest ilmaoludest segada ning mängisid väga hästi. Esimese mängus mindi vastamisi, väljaspool arvestust osalenud, Saku Siniste 2011 meeskonnaga – põnev mäng lõppes tulemusega 3:3.

Teises kohtumises mängiti Maardu Spartaga. Esimesel poolajal oli mängus tunda natuke uimasust (poolajaseis 1:1), aga peale treener Andruse vaheaja motivatsioonikõnet, ei jäetud teisel poolajal Maardule mingit võimalust – Tabasalu võit 5:1.

Kolmandas  lumetormis toimunud mängus kohtuti Saku Sporting Siniste võistkonnaga. Selles mängus oli Tabasalu juba hoos ning väravaid jätkus igale maitsele – Tabasalu võit 12:1.

Alagrupis esikohta otsustavas mängus tuli vastastikku minna Tallinna Kalevi võiskonnaga, kes oli samuti eelnevad mängud võitnud. Tabasalu kontrollis mängu täielikult ning tulemuseks teenitud 4:0 võit ning finaalikoht.

FINAALIS kohtuti teise alagrupi kindlalt võitnud Tallinna Legioni võistkonnaga. Finaalis vastased väärisid üksteist ning pakkusid ülipõneva etenduse. Legion läks kaks korda finaali juhtima, kuid vaprad Tabasalu poisid ei jätnud jonni ja võitlesid lõpuvileks välja 3:3 viigi.

***

Turniiri võitja pidi otsustama penaltiseeria. Tabasalu poisid näitasid külma närvi, tegid suurepärased penaltilöögid ning tasuks võtsid Sakust kaasa võitjatele kuuluva karika!

 

Suur tänu poistele ja treener Andrusele!

 

Üks sats, üks süda, Tabasalu!

Facebooki kommentaarid