Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esiliiga B parim väravakütt märtsis Dinars Ekharts

Dinars Ekharts tõusis Esiliiga B parimaks väravakütiks! 👏🏻
***
JK Tabasalu meeskond on löönud nelja kohtumisega 13 väravat, enamat on suutnud vaid esikohta hoidev FC Tallinn. Liiga väravaküttide edetabeli tipus on meie Ekharts, kes on kõmmutanud 6 väravat! Lähimateks jälitajateks Maksim Kalimullin (FC Tallinn) ja Kenlou Laasner (JK Tallinna Kalev U21), kes on viie kohtumisega saanud jala valgeks viiel korral.
***
“Loodan samas hoos jätkata,” on Ekharts isukas. “Mu eesmärk oleks, et me tiimina jõuaksime vähemalt esikolmikusse ja tõuseksime Esiliigasse. Seejärel tulevad minu enda eesmärgid: muidugi sooviksin saada parima väravaküti tiitlit!”
***
Uued lahingud on aga juba ukse ees. Homme minnakse vastamisi Tartu JK Tammeka U21 meeskonnaga. “Tiimina oleme väga heas hoos ja motiveeritud minema järgmisele võõrsilmängule Tartu vastu!” sõnas Ekharts lõpetuseks. 😎
***
📸: Mihkel Naukas