Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esiliiga B tabeliliidriga mängiti viiki

Meestele kõvast duellist oluline punkt! 👏🏻
Eile läks meie esindusmeeskond vastamisi Esiliiga B liidrikohta hoidva FC Tallinnaga. Madin oli kõva ning võimalusi jagus mõlemale poolele.
Parimad neist tekkisid teisel poolajal. Esmalt, 65. minutil võttis Dinars Ekharts ise ette, triblas kasti ning saatis korraliku puraka teele. Vastaste väravavaht tõrjus ning pall käis ära väravalatis! Loetud minutid hiljem oli ründaja jälle aktsioonis ning taaskord pidi FC Tallinna väravat valvanud Maksim Suhhomjatnikov end ülipikaks venitama.
***
Sealjuures oli omajagu tööd ka Kaarel Rumbergil, kes hoidis oma puuri terve kohtumise vältel puhtana. Teda ei hirmutanud ei 75. minuti lähilöök ega üleminutitel kasti joonelt teele saadetud madal karistuslöök. Niisiis õnnestuski Tabasalu meestel sel hooajal esmakordselt värav puhtana hoida! 👏🏻
***
Kohtumise lõppseisuks seega ühest küljest südikas, aga ka pisut mõru 0:0.
***
🔵 Kaarel Rumbergi sõnul oli mäng enamasti Tabasalu kontrolli all, kuid võitlust jätkus sellele vaatamata – oli aru saada, et mõlema võistkonna jaoks olid 3 punkti tähtsad.
“Meie mängus jäi puudu teravusest vastase kasti ümbruses ning kastis sees. Peab tunnustama vastaseid, kes suutsid disiplineeritult kaitses seista,” kommenteeris puurilukk, “positiivsena saab mängust kaasa võtta, et tegime hooaja esimese nullimängu!”
***
JK Tabasalu paikneb Esiliiga B tabelis neljandal kohal. Kuue mänguga on kätte saadud 11 punkti ning liidrikoha endale napsanud Tartu JK Welcol on kolm silma enam.
***
Järgmine vastasseis toimub 14. aprillil, kui külla sõidetakse Läänemaa JK-le.
Foto pärineb kohtumisest FA Tartu Kaleviga: Mihkel Naukas