Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond taas võidulainel

Meeskond naasis võidulainele, alistades Läänemaa JK tulemusega 3:1! 🥳🙌🏻
***
Haapsallu pallima sõitnud JK Tabasalu asus kohtumist juhtima juba viiendal mänguminutil. Olukord sai alguse pikast pallist, mille Art Albert Anepaio ühe puutega Tristan Pajole löögiks ette jättis. Meie nr 10 kõmmutas palli enam kui 20 meetri pealt teele – latipõrkest ristnurka ja 1:0! 
***
Teisel poolajal näitasid ka vastased täpsust, kui palli saatis võrku Kristo Linder. Sealt sai alguse Läänemaa hea surve, mille meie mehed targalt kontrarünnakusse tõtates ära kasutasid. Niisiis, Pajo põrutas palli teisel äärel olnud Jasper Janterile, sealt edasi toodi mängu Dinars Ekharts, kes tsenderdas palli ette Mikk Meresmaale2:1!
76. mänguminutil tuli Tabasalu arvele veelgi lisa: Frank Andrew Annion saatis palli kasti, kust see esialgu küll klaariti, aga Ekharts lubati põrutama ning Erko Puskarist jõudis pall jällegi väravasse – 3:1!
***
🔵 Avavärava skoorinud Tristan Pajo: “Mäng oli üldiselt meie käes. Eriti esimene poolaeg oleksime võinud 5 tükki neile lüüa ja mängu ära otsustada, aga rünnaku lõpplahendused jätsid soovida.”
***
Esiliiga B tabeliseis on hetkel selline, et 14 punkti teeninud JK Tabasalu paikneb 4. kohal. FC Tallinn on 16 punktiga tipus, järgnevad Tartu JK Tammeka U21 ja JK Tallinna Kalev U21, kes on kogunud 15 silma.
Järgmine madin toimubki kalevlastega Tabasalu Arenal juba sellel pühapäeval 17.04 kell 12:30 !!!
🔵 Pajo: “Ma arvan, et see mäng on väga otsustav, kuna praegu on 5 võistkonda teistelt eest ära läinud. Nende seas oleme ka meie ja Kalev. Nendega tuleb kindlasti väga võrdne mäng ja otsustavaks saavad kindlasti pallikaotustele reageerimised ja see, kumb suudab enda mängu peale suruda. Olge kõik kohal, teie toetus on väga oluline 😉🥰