Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond tõusis Esiliiga B tabeli tippu

Mehed alistasid JK Tallinna Kalev U21 võistkonna ja tõusid Esiliiga B tabeli tippu! 🔝

***

Tabasalul ei läinud eilse kohtumise juhtima asumiseks palju aega vaja. Pisut peale kümne minuti täitumist murti karistusala lähistel maha Art Albert Anepaio ning peakohtuniku vile ei vaikinud – karistuslöök. Palli taha asus Dinars Ekharts, kelle kasti saadetud pallist tekkis korralik segadus ning lõpuks põrutas Jasper Janter mänguvahendi üle väravajoone – 1:0!

***

Teisel poolajal tuli sellele kindlat lisa. 63. mänguminutil saatis Frank Andrew Annion kõrge palli tagumisse posti ning Tristan Pajo vasak jalg oli täpne – 2:0!

Päris kohtumise lõpus noppis Dinars Ekharts lohakalt söödetud palli, võttis ise ette ja põrutas kolmanda – 3:0!

Lõpptulemuse vormistasid terava palli värava alla pannud Annion ja oma teise tabamuse põrutanud Janter – 4:0!

🔵 Frank Andrew Annion: “Eilses mängus domineeris Tabasalu. Meie tiimi sisekliima peegeldub ka väljakul ja tulemustes. Olime liikuvad, hoidsime palli, lükkasime söötu ja võimalusel nõelasime. Täitsime kõik oma ülesannet ja seda oli näha ka tablool.”

Kindel võit tõstis JK Tabasalu Esiliiga B liidriks. Kaheksa mänguga on kirja saadud 17 punkti. Laupäeval sõidetakse külla Tartu JK Welcole, kes on samuti 17 peal, kuid parem väravate vahe soosib hetkel meie mehi. Laupäeval selgub, kas ka väljakul on Tabasalu mehed üle! 💪🏻🤩

🔵 Annion: “Uuele mängule lähme vastu võidujanusena ja kindlasti tugeva ning üksteist toetava tiimina! 🙂

***

Parimate väravaküttide edetabeli tipus on jätkuvalt Dinars Ekharts, kes on skoori teinud 8 korral. 4 tabamust põrutanud Tristan Pajo ja Jasper Janter mahuvad samuti Esiliiga B esikümnesse.

📸 pärineb mängust FA Tartu Kalevi vastu: Mihkel Naukas 

Facebooki kommentaarid