Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskonnale võõrsilt väravaterohke võit

(Koondise)pausilt naasnud esindusmeeskonnale järjekordne kindel võit!
JK Tabasalu 6:1 Tallinna JK Legion U21
***
Eile külastasid meie mehed Tallinna JK Legioni U21 tiimi, keda survestati juba algusminutitest peale. 20. mänguminutil jõutigi esimese tabamuseni, kui kohtunik andis mänguvahendi Tabasalu meestele ning Tristan Pajo mängis selle kiire kavalusega vastaste liini vahelt läbi. Jasper Janter vudis ning saatis palli võrku – 1:0! Minutid hiljem oli ka Alan Nahki söödujalg täpne ning Dinars Ekharts viis omad kindlamalt ettepoole.
Tabasalu meeste kolmanda värava sepistasid avatabamuse autorid üheskoos: Janter toksas vasakult äärelt teele saadetud palli edasi Pajole ning U17 koondises kõvasti karastust saanud poolkaitsja vaim oli puurilukuga pilke vahetades kindel – 3:0!
Sarnaselt oli ka neljas õhus, kuid Pajo teisele katsele sai Legioni kiiper jala vahele. Karistusalast pisut väljaspool oli valvel aga Ekharts, kes tagasipõrkunud palli pehme tõstega üle Legioni meeste tõstis. Niisiis kuulus avapoolaeg meie meestele koguni neljakordselt.
Teise kolmveerandtunni alguses vormistas Ekharts oma teise järjestikuse kübaratriki. Sealjuures andis hea läbisöödu samuti U17 koondisega rassida saanud Oskar Hõim. Tabasalu kuuenda ning ka viimase põrutas Nahk. 👏🏻
Ka Legionil oli pisut vurtsu sees, küll tänu meie meeste suurele väravatuhinale. Niisiis jäi viimane sõna kontrarünnakusse tõtanud kodumeeskonnale, kelle esimene katse küll võrgus ei lõpetanud, teine sellegipoolest seda tegi.
🔵 Meeskonna kapteni Valeri Makarovi sõnul ei olnud Legioni U21 meeskonda kõrgliiga pallurid toetama tulnud ehk siis mängiti isukate noortega. “Vastane mängis 4-4-2 blokis, mis jättis meile Joeliga keskele palju ruumi. Kuna ka Legioni kaitseliin oli peaaegu keskjoonel, siis see jättis ruumi nende selja taha. Vastane ise eelistas mängida pikka palli ja pigem kujutas suuremat ohtu meie palli kaotustel,” kirjeldas Makarov platsil valitsenud pilti. “Hetkel otsime stabiilsust ja kindlust kaitses: nagu ka see mäng, tegelikult oli vaja nullimäng teha!”
***
Järgmine mäng on juba 6. aprillil, kui külla sõidetakse Tartu JK Tammeka U21-le. Seejärel madistatakse uuesti juba laupäeval. “Kuna aprillis on meil praktiliselt iga kolme päeva tagant mäng, siis on hea seda seeriat alustada võidu ja väravatega!” on meeskonna kapten kindel. 💪🏻
📸 pärineb mängust FA Tartu Kalevi vastu: Mihkel Naukas