Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskonnal esimene kõrgliiga punkt käes

Naistele esimesest kõrgliigakohtumisest väga mõru viik! Aga esimene punkt! 👍🏻

***

JK Tabasalu alustas oma hooaega Põlvas, kui vastamisi mindi FC Lootosega. Mullune viies lubas meie naistel enamuse ajast palliga toimetada, proovides ka ise aeg-ajalt vastu sutsata. Sinisärgid panid oma paremuse maksma 35. mänguminutil, kui Mia-Lisette Sarapik toimetas palli karistusala lähistele vabaks jäetud Natali Sigijanele ning naiskonna üks värskemaid liikmeid saatis palli tagumisse ristnurka! 💥

Naised otsisid veel ja veel, kangutasid üht- ja teistpidi, kuid lisa jäigi tulemata. Hoopis põlvakatel õnnestus üks tagasi sutsata, kui nurgalöögijärgse peataoleku kasutas ära Ave-Lii Laas. Niisiis leppisid naiskonnad 1:1 viiki.

🔵 Avavärava autor Natali Sigijane: “Domineerisime palliga terve mängu ja tekitasime vastase värava all võimalusi. Kahjuks seekord jäi puudu realiseerimisest. Analüüsime mängus tehtud otsuseid ja läheme järgmistele mängudele vastu veel suurema tahtega!”

***

Seda tahet on ka vaja, sest kolmapäeval minnakse karikavõistlustel vastamisi hetkel kõikvõimalikke tiitleid oma valduses hoidva Tallinna FC Floraga. Mäng toimub Tabasalu Arenal 20.04 kell 19.30.