Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusvõistkondadele kaotused võõrsilt

Suured kaotused mõlemal esindusrindel! Kui eile jäid mehed alla Tartu JK Welcole, siis naistel ei õnnestunud taaskord Tallinna FC Florast jagu saada.
***
JK Tabasalu meeskond sõitis eile külla tartlastele, kellega oldi enne kohtumist samade punktide peal. Oma võttis aga Welco, kes asus kohtumist juhtima juba 17. minutil, kui pikalt ette põrutatud palli ei suutnud sinisärgid korralikult klaarida ja Karl Joosep Mark pani võrgu sahisema. Viis minutit hiljem tuli sellele lisa, sest penaltipunktile asunud Joonas Luts saatis mänguvahendi kindlalt alla nurka. Teisel poolajal põrutas Mark William Mugra kaugelt kolmandagi ning lõppskoori vormistas Mark. Seega pidi JK Tabasalu vastu võtma 0:4 kaotuse.
🔵 Meeskonna kapteni Valeri Makarovi sõnul oli murekohti mitmeid. “Me ei olnud piisavalt näljased, et võita duelle ja lahtiseid palle. Võistkondlikult jäi vajaka ühtsusest ja üksteise toetamisest,” sõnas ta kohtumise järel. Makarov selgitas, et vastane küll lubas ka sinisärkidel palliga toimetada, kuid puudu jäi headest käikudest. “Kokkuvõtteks, väga ebaõnnestunud mäng. Seis oleks võinud hulganisti suurem olla ja meie ise ei suutnudki piisavalt ohtlikud olla.”
Esiliiga B-s vajuti 3. pulgale. Tipus paikev Welco jääb kolme punkti kaugusele.
***
Täna madistanud naiste saagiks jäi samuti 0:4 kaotus. Naiste Meistriliiga raames mindi vastamisi Eesti valitseva meistriga, kes jõudis avatabamuseni 24. mänguminutil. Palli saatis raamide vahele Kristina Teern. Teisel poolajal põrutas mõnekümne meetri pealt proovima läinud Jaanika Volkov teisegi ning kaheksa minutit hiljem pidi klaarimisega hädas olnud JK Tabasalu võrgust kolmandagi noppima. Lõpptulemuse vormistas Teern.
🔵 Naiskonna kapten Laura Jaansen Soccernet.ee-le antud intervjuus: “Meistriliigasse tõustes teadsime, et selliseid tulemusi võib ka tulla. Pigem keskendume sellele, et pingutasime, proovisime oma mängu näidata, ei lahminud lihtsalt pikka palli ette, ei passinud kaitses – suutsime täitsa okeid mängu näidata!”
Kaks kohtumist pidanud JK Tabasalu on seni võtnud vaid punkti ja paikneb 6. kohal.
Aga mis seal ikka: uuel nädalal ootavad mehi ja naisi ees uued kohtumised. Pea püsti edasi! 💙
FOTO: Mauri Levandi