Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie meestele kolmas järjestikune liigavõit

Eile sõitis esindusmeeskond Tartusse, et pidada maha Esiliiga B 1. mänguvooru kohtumine Tammeka U21 võistkonnaga.
Madin sai suure hoo sisse juba avapoolajal, sest vasakult äärelt läbi murdnud Dinars Ekharts viis külalised juhtima juba 10. mänguminutil. Eduseis liialt kaua paraku püsida ei saanud, sest ka vastastiimil oli väravarammu ning Laurits Õunpuul õnnestus tabloole viigiseis tuua.
***
Heas hoos olev Tabasalu võttis aga ikkagi südika oma. Isukas Ekharts murti vastase karistusalas nõnda maha, et läks 11 meetri karistuslöögi löömiseks. Penaltipunktile asunud Tristan Pajo vormistas kohtumise lõpptulemuse juba 32. minutil – 2:1 võit Tabasalule! 🎉
***
🔵 Keskväljal 90 minutit rassinud Joel Kokla sõnul peeti mänguplaanist agaralt kinni ning see tõigi õnne meie õuele. “Kui vaadata mängu tervikuna, siis esimesel poolajal suutsime varem paika pandud pressingust kinni pidada ja selle abil nii mõnegi ohtliku momendi luua. Viimasest sündis ka teine värav,” meenutas Kokla kohtumise järel.
Mis toimus aga väravatevaesel teisel kolmveerandtunnil? “Teisel poolajal hakkasid vastased kõrgemalt survestama, mistõttu kannatas natuke meie palliga mäng,” kirjeldas Kokla. “Vaatamata sellele, et põnevust jätkus lõpuni, suutsime meeskonnana vastu pidada. Hea tuju ja tabelinaabrilt võidetud kolme punktiga saame enesekindlalt järgmisele mängule vastu minna!” 👊🏻
***
JK Tabasalu tõusis võidu toel 4. pulgale, kahest esimesest meeskonnast jäädakse maha vaid kahe silmaga.

***

Laupäeval 09.04 minnaksegi koduväljakul suures vastasseisus vastu tabeli tipus paiknevale FC Tallinnale.

***

Oma 7. tabamuse põrutanud Dinars Ekharts jätkab väravaküttide edetabeli tipus! 👏🏻

***

📸 pärineb mängust FA Tartu Kalevi vastu: Mihkel Naukas