Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Naiskonna karikamängu teekond lõppes koduväljakul

Naiskond jäi karikavõistluste veerandfinaalmatšis kindlalt alla Tallinna FC Florale! 🏆
***
Sinisärgid alustasid küll teravalt, sest juba avaminutitel õnnestus Sandra Pärnal väravalatt ragisema põrutada. Sellele järgnes veel mitu lubavat olukorda, kuid õnn päris meie õuel ikkagi polnud.
Flora läks kohtumist juhtima 29. minutil, kui Jessika Uleksinil õnnestus kõige kõrgemale kerkida ja pall võrku saata. Oma lisas ka kaugelt kõmmutanud Getter Saar. Teisel poolajal põrutas Flora veel kolm ehk siis kokkuvõttes tasuks 0:5 kaotus.
🔵 Puurisuul vingelt tegutsenud ning väga palju väravaid ära hoidnud Jana Tugo: “Esimesed pool tundi olid meie poolt väga head ning suutsime vastast suruda oma poolele. Väravad tulid meie hooletusest: jätsime mängijad vabaks või ei mänginud nendega lõpuni. Lõpus väsisime lihtsalt ära, kuid siiski kergelt neile midagi ei andnud. Tüdrukud jätsid kõik väljakule, kuid kuskil jäi midagi puudu.”
***
Suur tänu ka fännidele ning pealtvaatajatele, keda oli Tabasalu Arenale tulnud 120! 👏🏻
***
Teekond naiste Meistriliigas läheb täistuuridel edasi ning juba pühapäeval 24.04 sõidab JK Tabasalu ise Florale külla. Kohtumine Sportland Arenal algab kell 12.00. Kes väljaku äärde mingil põhjusel ei jõua, siis otsepilti näitab Soccernet.ee.
🔵 Tugo: “Mäng on selja taha jäetud ning pühapäeval on uus võimalus näidata, mida me suudame!”
📸: Brit Maria Tael / Soccernet.ee