Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2011 valge grupi poisid alustasid meistrivõistluste hooaega

Kui paljud grupid on juba alustanud oma Eesti noorte meistrivõistluste hooaega, siis JK Tabasalu U12 valge grupi poisid alles alustasid ja seda oma koduväljakul. See aasta mängitakse turniirisüsteemi ja seda U13 vanuseklassis ehk aasta vanemate poistega.

***

Poisid, treener ja ka vanemad ei teadnud, mida oodata või arvata. Peljati pikkuse vahet kui ka tugevust. Poisid ootasid nii väga, et saaks lõpuks mängida, nii et eelmisel päeval hoiti end ja mängiti hoopis kerget kossu õues. Tavaliselt poisid ainult jalgpalliväljakul elavadki.

Poisid kogunesid juba aegsasti, silmis oli näha erutust ja kerget teadmatust ning arutati oma mänguplaane. Vaikselt jõudsid kohale ka meeskonnad nii Rakverest, Tartust, Pärnust, Sakust kui ka Tallinnast.

Tabasalu alustas oma mängu Rakvere JK Tarvase vastu. Näha oli poiste “varahommik” ja “pole ammu võistlustel mänginud” mängu, lõpuks saadi ikkagi jalad tööle ja pea selgeks. Mäng oli tasavägine, Tabasalu poistel oli mitmeid võimalusi, mis löödi otse väravavahi kätte, aga tuli võtta siiski 2:3 kaotus.

***

Puhkuseks palju aega ei antud ja tuli järgmine lahing pidada. Vastaseks tuli meile Tallinna Flora Rohemustad. Mäng oli juba parem, kasutati võimalusi ära  ja poisid võitsid 2:0.

Poisid said kõhu täis süüa, puhata ja jõudu koguda järgmiseks mänguks.

***
Mäng Pärnu JK Vapruse Sinise vastu võideti 1:0, vaatamata sellele, et vastaste mängijad olid peajagu pikemad kui meie omad.

Jälle väike puhkus ja ees ootas mäng JK Tammeka Musta vastu. Mäng oli pingeline ja tasuks tuli võtta viik 1:1. Poisid näitasid juba väsimuse märke aga viimane mäng ootas veel ees.

***

Lubatigi natuke puhata ja läks mänguks. Saku Sporting ootas oma võimalust, et võtta võit aga nad pidid pettuma. Meie poisid olid puhanud ja energiat täis. Ei tea, kas väike šokolaad või treener Teedu sõnad aga poisid sahistasid korralikult Saku väravat. Võeti võit 3:0.

***

Kokkuvõttes tulemuseks 3 võitu, 1 viik ja 1 kaotus esimeselt turniirilt on meie poiste jaoks väga hea algus. Ees ootamas 18.06 uus turniir Pärnus ja sinna lähme juba targemate ja teadlikumatena.

 

Suured tänud poistele, treenerile ja ka fännidele heade emotsioonide eest!

Üks sats, üks süda, Tabasalu!

Facebooki kommentaarid