Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2015/U8 mudilaste grupp alustas Eesti noorte meistrivõistluste karjääriga

👏Klubi 2015/U8 sündinud poisid avasid oma Eesti noorte meistrivõistluste hooaja. Nende elu esimene Eesti meistrikate turniir toimus 21. mail Sõle staadionil.
***
❗️Kuivõrd Eesti noorte meistrivõistlustel kõige nooremad on U9 (sündinud 2014), siis osaletakse mängukogemuse saamiseks endast aasta vanemate poiste ja tüdrukute C taseme turniiridel.
***
🏆Laupäeval toimunud turniiri kõik kolm kohtumist lõppesid Tabasalu võiduga. Kuttidel on esimesest turniirist ülevad tunded. Kindlasti said indu juurde edasi treenida ja ootavad järgmist turniiri.

*********

Indrek Anepaio, lapsevanem – 

“Klubi 2015 /U8 sündinud poisid avasid oma Eesti meistrivõistluste hooaja. Nende elu esimene Eesti meistrikate turniir toimus 21. mail Sõle staadionil.

2015 grupp on koos käinud aktiivselt 2021. aasta sügisest. Nii mõnigi poiss oli selleks ajaks osalenud JK Tabasalu treenerite käe all jalgpallitreeningutel Harku valla lasteaedades ja Tabasalu treeninggrupis. Poisid käivad alles lasteaedades ja kooli lähevad eeloleval sügisel. Kutid on näidanud treenerite Andruse ja Age käe all väga head arengut ja naudivad seda mida teevad. Kuivõrd Eesti meistrivõistlustel kõige nooremad on U9 (sündinud 2014), siis osaletakse mängukogemuse saamiseks endast aasta vanemate poiste ja tüdrukute C taseme turniiridel.

Enamike emade ja isade jaoks algas turniiriks ettevalmistus juba mõned nädalad varem. Poistele jagati välja elu esimesed mängija numbrid. Telliti poistele nende elu esimesed jalgpalli võistlusvormid. Viimased vormid saime kätte 24 tundi enne turnat. Aitäh Martinile sebimast. Lisaks tegid vanemad kõigile lastele jalgpallurite litsentsid, mis on eelduseks Eesti noorte meistrivõistlustel osalemiseks.

Treener saatis nagu kord ja kohus poistele ja vanematele enne mängu juhised mänguks valmistumiseks ja mänguks kaasaelamiseks. Poistel kohustuslik enne mängupäeva korralik ööuni ja mängupäeval õiged söögikorrad. Vanematele saadeti kellele meeldetuletus, kellele uueks infoks, et nemad on laste toetajad ja ergutajad. Poisse õpetab ikka ainult treener ja ka kohtunikuga vahetab arvamusavaldusi ka ainult treener.

Võistluspäeva hommikul olid nii mõnedki poisid jalul juba kella 8-st. Uued vormid tõmmati varavalges selga, kedrad jalga ja kaitsmed ka kohe peale. Varahommikust alates hakkas iga mõne minuti tagant emadele ja isadele tuttav “millal me läheme” küsimuste voor. Turniir muidu hakkas alles päeval kell 15:00. Aga see ootusärevus oli armas.

Esimese ENMV turniiri korraldas Volta JK. Turniiril osalesid Flora, Saku Sportingu, Volta JK ja Tabasalu JK võistkonnad. Turniirile jättis tulemata Nõmme Kalju võistkond. Turniiril mängiti kõik kõigiga läbi. Mänguaeg 2x 15min.

Esimese mängu pidasime maha võõrustajate Volta JK võistkonnaga. Esimene poolaeg lõppes sõbralikult 1:1. Teisel poolajal said meie poisid hoo sisse ja mäng lõppes 5:1. Poistel nägu nalja täis ja rahulolevad olid ka vanemad.

Teine mäng oli Sakuga. Selles browni liikumises suutsid meie poisid esimese poolaja lõpuks sipsata väravavõrku mõned pallid ja seisuks teha 5:1, mängu lõpuks jäi seis 7:2. Kusjuures Saku pundis oli üks krapsakas tüdruk, kes lõi mõlemad Saku väravad.

Viimase mängu pidasime Flora lastega. Esimese poolaja lõpuks oli seis 0:0. Teise poolaja alguses kõksasid meie mudilased kiirelt 2:0 ja peagi ka 3:0, mängu lõpuks 4:0.

Kuttidel esimesest turniirist ülevad tunded. Kindlasti said indu juurde edasi treenida ja ootavad järgmist turniiri.

Õpetussõnade jagamine jäi treeneri tööks ja platsil kohtumõistmine kohtuniku tööks. Aitäh vanematele, kes pidasid kinni treeneri soovitusest. Hää oli kuulda poistele kaasa elamist. See on hea noortejalgpalli kultuuri osa ja hea on seda Tabasalus arendada. Kohtume järgmistel turniiridel.”

U9 C turniiri tulemused https://jalgpall.ee/voistlused/noored/u9/466/u9-c-u-e

***
Vaata lühikokkuvõtet turniirist SIIT
***
Suured tänud fännidele, poistele ja treener Andrusele!!

Facebooki kommentaarid