Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond on endiselt hoos ning teenis hooaja 9. võidu

Täna võtsid meie mehed Tabasalu Arenal vastu Tartu JK Welco, kellele avamatšis jäädi suurelt alla.
***
Sinisärgid hakkasid aga kohe hullu panema. 9. minutil õnnestus Kristjan Stüffil hea pall vastase kaitseliini taha riputada, Tristan Pajo pistis jooksu ning toimetas mänguvahendi väravavahi jalge vahelt väravasse. Veerand tundi hiljem oli külalistel vastus olemas Mark William Mugra tabamuse näol. Avapoolaeg kuulus siiski Tabasalule: Pajo näppas kehvasti söödetud palli ning toimetas selle värava alla, kus oli valvel Joosep Põder2:1!
***
Teise poolaja alguses tuli kolmaski. Aprillikuu silmapaistvaim mängija Alan Nahk riputas Pajo hinnangul talle perfektse palli kasti ning polnud muud teha, kui see jällegi võrku saata. Kübaratriki vormistamiseks läks kuus minutit hiljem. Olukord sai alguse Oskar Hõimu pikast pallist, mis jõudis oma mängu esimesi puuteid teinud Mattias Villem Ormissonile. Sinisärk mängis selle kindlalt Pajole ette – 4:1! 🙌🏻
***
🔵 Kübaratriki löönud ning selle toel Esiliiga B väravaküttide tabeli tippu tõusnud Tristan Pajo: “Ma arvan, et üleüldiselt mängisime päris hästi ja näitasime taas, et Tabasalus meie vastu ikka naljalt ei saa. Peale esimest poolaega treener mänguga tegelikult väga rahul polnud, kuna me ei jooksnud piisavalt ega olnud piisavalt agressiivsed. Aga teisel poolajal parandasime seda ja nii need 3 punkti Tapsi jäidki.”
***
JK Tabasalu paikneb Esiliiga B tipus! 🔝 Järgmise nädala kolmapäeval ootab ees tuline vastasseis hõbedakohal oleva JK Tallinna Kalev U21-ga.

Facebooki kommentaarid