Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond tõusis taas Esiliiga B liidriks

Esindusmeeskonnale oluline võit ning Esiliiga B esikoht! ⭐️
***
Eile käis JK Tabasalu Tartus ning kuna eelmisest tudengilinna külastusest oli mõru maik suus, siis mehed teadsid, et seda enam tunda ei taha. Vastu tuli FA Tartu Kalev, kellest saadi ka koduväljakul kindlalt jagu.
***
Avapoolaeg lõppes küll kodumeeskonna 1:0 eduseisuga, sest Priit Peedol õnnestus penalti realiseerida. “Oli selleks palav ilm või pikk bussisõit, kuid esimesel poolajal olime hädas võimaluste loomise ja meeskondliku pressinguga,” meenutas keskväljapallur Joel Kokla kohtumise järel.
Teiseks poolajaks vajalikud korrektuurid teinud sinisärgid lükkasid teise käigu sisse ning põrutasid juba 50. minutil ühe tagasi. Värava autoriks oma hooaja 4. tabamuse kirja saanud Joosep Põder. Seejärel said jala valgeks Valeri Makarov, Tristan Pajo ja Mattias Villem Ormisson. 👏🏻
Hea tuhina taga peitusid Kokla hinnangul värsked jalad ja meeled. “Suureks abiks olid vahetusest aktiivselt sekkunud Ormisson, Veeväli, Mooses ja Valeri. Viimase nimele võib kirjutada kui mitte hooaja, siis kuu ilusaima värava. Mõni võib öelda, et kogemata, kuid tõsiasi on see, et Valeri keerutas palli 30 meetri pealt ristnurka!” 💥
Kuna vastasel õnnestus üks tagasi lüüa, siis lõppeski kohtumine Tabasalu 4:2 võiduga. 3 punkti tabelisse ning hüpe esimesele pulgale! Teisel kohal olev JK Tallinna Kalev U21 jääb maha punktiga, Tartu JK Welco kahega.
***
Foto pärineb eelmisest kohtumisest FA Tartu Kaleviga: Mihkel Naukas

Facebooki kommentaarid