Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskonnal kodumängu vastaseks Saku Sporting

Esindusnaiskond näitas mullusele hõbedale hambaid, kuid punkte saada ei õnnestunud! ⚽️
***
Naiste Meistriliiga 5. mänguvoorus võõrustasid meie naised Saku Sportingut, kes läks kohtumist kiirelt juhtima. Juba 4. mänguminutil keerutas Grete Daut mänguvahendi oskuslikult sinisärkide väravat turvanud Jana Tugo näppude vahelt läbi. Kümmekond minutit hiljem oli asi juba tüki hapum, sest külalised asusid penaltit lööma. Merily Toomi katse nurjas küll Tugo, kuid teise palli lükkas võrku esimesena jaol olnud Anna Mariin Juksar.
***
25. mänguminutil naasid meie naised mängu, sest Marta Liisa Staalfeldti diagonaalpall leidis Anette Salei, kes pistis palliga putku ja toimetas selle kindlalt väravasse – 1:2! Avapoolaja üleminutitel põrutas Ulrika Tülp Saku kolmanda, millele oli Anne-Grethe Pajuviidikul ristnurka põrutatud palli näol kohe vastus olemas – 2:3!
***
Teine poolaeg jätkus seega ärevalt seisult ning kordamööda lõid ohtlikke olukordi mõlemad naiskonnad. Siiski võttis Saku oma, sest 91. minutil õnnestus Toomil üks veel lüüa – 2:4.
🔵 Iluväravaga maha saanud Anne-Grethe Pajuviidik: “Arvan, et mängu otsustasid mõnede vastasmängijate kogemused. Meie poolt jäi kripeldama see, et kui oleksime mingites olukordades teinud paremad otsused, oleksime võinud võtta vähemalt punkti. Aga samas näitasime enamjaolt head mängu, suutsime palliga mängida enesekindlalt ja lüüa kaks väravat. Hoolimata kaotusest võitlesime kõik olukorrad lõpuni ja siit on hea edasi minna järgmisele mängule!”
JK Tabasalu on nelja mänguga kirja saanud 4 punkti ning paikneb hetkel naiste Meistriliiga viiendal pulgal. Järgmisena ootab ees vastasseis Pärnu JK Vaprusega, kes on samuti korjanud neli silma.
***
Foto: Liisi Troska

Facebooki kommentaarid