Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskonnale hooaja teine ning väga oluline võit

Täna pidasid meie naised ära naiste Meistriliiga 1. vooru kohtumise, kui läksid vastamisi JK Tulevik ja Suure-Jaani Unitedi Ühendnaiskonnaga.
Sinisärgid alustasid kindlalt ning juba kuuendal minutil viis Anette Salei omad juhtima, põrutades palli külmavereliselt lati alla. Avapoolaja lõpus sai ka Tulevik päris kõva surve peale, saades järjepanu mitu nurgalööki, kuid sinine müür püsis vapralt ees.
***
Teise kolmveerandtunni alguses oli vastuvärav korralikult õhus, sest Katarina Põldur asus penaltipunktile. JK Tabasalu väravat valvanud Melani Lisandra Kõrran oli aga kindel: puurilukk tõrjus palli enda ette ja noppis selle kiirelt üles! 🤩
***
Viis minutit hiljem kindlustas Salei sinisärkide eduseisu, saates mänguvahendi teist korda lati alla. Seejärel sai jala valgeks Mia-Lisette Sarapik, kellel õnnestus Natali Sigijane löögikatse järel pall ikkagi võrku saata. Kohtumise lõpptulemuse vormistas Sarapik ise. Niisiis sai Tabasalu kätte 4:0 võidu! 🙌🏻
***
🔵 Keskväljal 90 minutit rassinud Heidi Melis: “Alustasime mängu hästi. Suutsime ründes tekitada palju ohtlikke olukordi ning tänu heale kaitsele ja Melani penaltitõrjele hoidsime taga see hooaeg esimene kord nulli. Esimese poolaja lõpus olime juba mõtetega mujal ning lasime vastasel mitu korda löögile saada, kuid õnneks sealt väravat ei tulnud. Nüüd juba lülitame mõtted järgmise mängu peale Kaleviga ning teeme tööd edasi!”
***
JK Tabasalu paikneb naiste Meistriliiga tabelis 5. kohal, olles samade punktide peal kõrgemal pulgal paikneva Pärnu JK Vaprusega. Uuel nädala lähevad naised vastamisi JK Tallinna Kaleviga, kes hoiab hetkel 3. kohta.
***
Foto pärineb kohtumisest Tallinna FC Floraga: Mihkel Naukas