Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu meeskonnale Esiliiga B 16. mänguvoorust kolm punkti

Eile võeti Tabasalu Arenal vastu Tartu JK Tammeka U21, kes oli tudengilinnas kõva duellipartner.
***
Kodus olid meie mehed aga oma ülesannete kõrgusel ning väravate löömisega tehti algust pooltunni täitumise järel. Esimese tabamuse sai kirja kasti lähistelt karistanud Tristan Pajo, kes keerutas palli otse tagumisse nurka – 1:0! Kümme minutit hiljem mängiti ründaja uuesti löögile – 2:0!
Teisel poolaja alguses jätkati korraliku kollitamisega. 50. minutil õnnestus rünnakule kaasa tõusnud Valeri Makarovil lükata terav pall värava alla ning kindlust näitas ka Joosep Põder – 3:0! Pool tunnikest hiljem said ka külalised oma kätte, sest penaltipunktile asunud Kevin Burovil polnud palli võrku saatmisega raskusi. Viis minutit ja Alan Nahk näppas hooletult toimetanud Tammeka kaitsjalt palli, tormas karistusalasse ning põrutas mänguvahendi külmavereliselt lati alla –4:1! Kohtumise lõpptulemuse vormistas 11 meetri pealt täpset jalga näidanud Dinars Ekharts – 5:1!
***
🔵 Jala valgeks saanud Joosep Põder: “Eilse mänguga võime vägagi rahule jääda. Mängu tempo oli esimestest minutitest kuni lõpuni välja väga kiire. Kõige paremini tulid meil välja üleminekud kaitsest rünnakule ja sellega suutsime vastaste värava all palju võimalusi tekitada. Kasutasime oma võimalused hästi ära ja kaitse pidas. Selle mängu võidu pealt on väga hea edasi minna ja jätkata oma võiduseeriat.”
***
Esiliiga B mängudega minnakse edasi juunikuu keskel. Hetkel on meeskonna tasuks otseloomulikult esimene tabelirida, sest 16 mänguga on teenitud 38 punkti. Ühe kohtumise vähem pidanud lähim jälitaja jääb 8 silma kaugusele.
Foto pärineb kohtumisest FA Tartu Kalevi vastu: Mihkel Naukas