Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu naiskonna kõva võitlus mulluse pronksi vastu

Laupäeval olid võistlustules ka meie naised, kes külastasid JK Tallinna Kalevit.
Kohtumine algas hoogsalt, sest järjepanu käidi mõlema värava all ning lubavaid olukordi pudises aina juurde. Kord jooksid meie ründajate mõtted ja jalad sõlme, siis toimetas vastane eeskujulikult.
Hoopis Kalev oli see, kes 60. minutil Tabasalu kaitseliini taha täpse palli saatis ning Emma Treiberg näitas kiireid jalgu – 0:1. Sini-valged ei jätnud jonni, kollitasid edasi, kuid vastamiseks täpsust ei jagunud. Niisiis saadigi minimaalne kaotus.
🔵 Naiskonna kapten Laura Jaansen: “Taaskord oli tegemist mänguga, kus veetsime vastase karistusalas päris palju aega, kuid ei suutnud palli võrku panna. See on ka varasemalt valusaks murekohaks olnud ning eks iga mängija peab võtma hetke ja mõtlema, mida saanuks-võinuks paremini teha.”
Tegemist oli 7. vooru kohtumisega ehk siis mängitud on kõikide naiste Meistriliiga vastastega. Esimese ringi järel on seitse punkti teeninud JK Tabasalu 5. pulgal.
🔵 Jaansen: “Usun, et võime esimese ringiga rahule jääda, sest teenisime kohustuslikke punkte ning lõime olulisi väravaid. Tunneme oma vastaseid ja tegelikult ka iseennast tüki paremini ning see on andnud kindlustunde, et kuulume kõrgseltskonda. Läheme pea püsti aina edasi!” 👏

***

Naiskond peab oma järgmise mängu 12. juunil, kui Tabasalu Arenal võõrustatakse Põlva FC Lootost.
Fotod: Jana Pipar

Facebooki kommentaarid