Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meeskond tõusis Esiliiga B tabelis 2.kohale

Esindusmeeskonnale hooaja 7. võit! 🤩
***
JK Tabasalu astus Esiliiga B 11. vooru kohtumises vastamisi Tallinna JK Legion U21 meeskonnaga, kellelt saadi kätte 3:1 võit.
***
Eelmises omavahelises kohtumises kuus väravat põrutanud sinisärgid alustasid isukalt ning peale pooltunni täitumist jõutigi edukalt sihile. Sealjuures puterdasid vastased ise, sest karistusalas mängiti käega ning tagajärjeks penalti. Selle realiseerimine jäi Tristan Pajole, kes teatavasti naljalt juba ei eksi – 1:0!
***
Avapoolaja lõpus tuli sellele lisa, kui Joosep Põdra löögile sai Legioni puuri valvanud Martin Žukov näpud vahele, kuid Pajo oli valvel – 2:0!
Teise poolaja alguses õnnestus vastasel mängu naasta, kui palli pani võrku Deniss Drabinko. Meie mehed end sellest heidutada ei lasknud. Kümme minutit hiljem kombineerisid Pajo, Dinars Ekharts ja Alan Nahk üheskoos ning viimane neist kõmmutas palli alla nurka – 3:1! 🔥
🔵 Kaks väravat kirja saanud Tristan Pajo: “Üldine emotsioon on väga hea, kuna jälle saime võidu Tabasallu jätta, kui jätta kõrvale see, et oleksin võinud lüüa vähemalt 5 väravat. Rahvas oli taaskord mõnus, nagu Tabasalus juba harjumuseks on saanud!”
Esiliiga B 2. pulgale tõusnud meeskond astub uuesti väljakule uue nädala laupäeval. Külla sõidetakse FA Tartu Kalevile.
***
🔵 Pajo: “Oleksime võistkonnaga väga õnnelikud, kui mõned toetajad tuleks ka järgmine laupäev Tartusse meid toetama!” 🤝🏻

Facebooki kommentaarid