Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Naiskonnal jäi võimsast tagasitulekust väga napilt puudu

Eile külastasid meie naised Pärnu JK Vaprust, kellega oldi kohtumise eel samade punktide peal.
***
Pärnakad alustasid aga teravalt ning kasutasid sinisärkide peataoleku kiirelt ära. Kohtumise 12. minutil tegi skoori Jane Mirjam. JK Tabasalu proovis aina enam mängu tagasi saada, kuid pallid ei tahtnud kohe üldse mitte raamide vahele jõuda. Hoopis Vaprus oli see, kes 39. minutil oma teise lõi. Tabamuse autoriks vasakul äärel kiireid jalgu näidanud Elizaveta Rutkovskaja.
***
Teine poolaeg jätkus küllatki sarnases rütmis: kord tabasid meie naised latti, siis ei saadud värava eest läbi vihisenud pallile korralikult pihta. 56. minutil tegi Kristina Bannikova skooriks 0:3 ning see oli justkui viimaseks piiriks. 70. mänguminutil põrutas Heidi Melis nurgalöögist tulnud palli peaga väravasse – 1:3! Pisut enam kui kümme minutit hiljem saatis Lisete Tammeveski madala palli karistusalasse ning Sandra Pärn sutskas palli teist korda võrku – 2:3! Kõva surve jätkus, kuid rohkem tabamusi Pärnu Rannastaadionile mängu nautima tulnud publikule pakkuda ei suudetud. 😐
***
🔵 Kohtumise lõpptulemuse vormistanud Sandra Pärn: “Mäng oli tasavägine, kuid palli valdasime rohkem meie. Tekitasime häid ja ohtlikke olukordi, kuid ei suutnud neid algul edukalt realiseerida. Lõpu poole asi natuke paranes ja suutsime ka vastast väravatega ehmatada. Kahjuks sellest ei piisanud, et punkte teenida.”
***
JK Tabasalu paikneb naiste Meistriliigas 5. tabelireal. Nädala pärast sõidetakse külla JK Viljandi Tulevik ja Suure-Jaani Unitedi ÜN-le. 🙌🏻
🔵 Pärn: “Me ei lase aga pead norgu. Teeme oma vigade paranduse ja pingutame edasi, et vastastele peavalu tekitada. Kohtume järgmisel nädalal juba Viljandis!”
***
Foto: Svetlana Tšižova

Facebooki kommentaarid