Üks sats, üks süda
JK TABASALU

U17 neiud liigatabeli tipus

Meie tüdrukud on end nelja kohtumisega mänginud U17 Eliitliiga esikohale! 🙌🏻
***
JK Tabasalu U17 neiud pidasid oma hooaja avakohtumise 14. aprillil, kui külla tulid FC Elva eakaaslased. Sinisärgid võtsid kohtumisest 4:0 võidu. Nädal hiljem pandi Maardu LM 6:0 kotti, siis saadi jagu ka Kohila Püsivusest tulemusega 5:2. Sel neljapäeval sahistati Saku Sportingu eakaaslaste väravat koguni üheksal korral! 🤩
Muuseas 7 väravat on löönud nii kapten Minna-Brit Jõelaid kui ka Sandra Sarapuu ning parimate väravaküttide edetabelis jagataksegi esimest kohta. 👏🏻
***
🔵 Hooaja esimestest mängudest rääkides sõnas Minna-Brit Jõelaid, et need läksid paremini, kui esialgu arvati. “Rahule saab jääda sellega, et suutsime lüüa eespool väravaid ja taga hoidsime nulli. Tunneme ennast enesekindlalt, kuna 4 võitu on olemas ja sealt saab ainult positiivselt edasi minna.”
Järgmisena minnakse vastamisi samuti nelja kohtumisega neli võitu teeninud Tallinna FC Floraga. “Eesmärk on ikka taga nulli säilitada ja ise eespool väravaid lüüa, nagu oleme praegu hästi teinud!” sõnas Jõelaid lõpetuseks.
***
TU17 Eliitliiga kohtumised toimuvad neljapäeviti. Tüdrukuid ootab ees kolm võõrsilmängu ning tagasi Tabasalus ollakse 2. juunil.
Oleme uhked! 💙
***
Foto: Kristjan Boberg