Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Uus mängija meie esindusmeeskonnas

Usinamad pealtvaatajad on meeskonna uue mängijaga juba tutvunud, kuid kes sellest kõigest ilma on jäänud, saab Moosese kohta siit lugeda:
***
“Konkreetsem mõte klubi esindama hakata tuli eelmisel suvel. Käisin ühte Esiliiga B mängu täiesti juhuslikult umbes 25 minutit vaatamas ning sealt ära minnes nägin peatreener Risto Sarapikku, kes ilmselt oli parajasti tegemas “kodutööd” järgmiste vastaste kohta. Jäime rääkima, kuidas kummalgi läinud on ning Risto kutsus mind järgmiseks aastaks Tabasalu võistkonnaga liituma, kui mul see soov peaks olema.
Samal suvel käisin vaatamas üsna palju esindusvõistkonna mänge ning mulle jäi klubi puhul silma mitu eeskujulikku asja. Toon siinkohal välja kõige tähtsama, mis mind klubiga liituma ergutas – publik ja mängukorraldus. Tribüünilt mänge jälgides oli alati väga suur seltskond häälekaid toetajaid kohal. Trotsiti nii külmasid ilmasid kui ka välismängudele sõitmisi. Tabasalu puhul oli alati teada, et toetatakse nii halvas kui ka heas, suur kiitus selle eest publikule! Ja kiita tuleb ka klubi selle eest, et pealtvaatajatele on tehtud mängude jälgimine niivõrd meeldivaks. Lisaks ka väljendab klubi väga selgelt seda, et pealtvaatajad on meie 12. mees väljakul. Selle kõige jätkuks otsustasingi liituda sellest hooajast klubiga.
Olen tänulik nii treeneritele, kes tegid ettevalmistusel meiega põhjalikku tööd, kui ka kõigile mängijatele, kes minu meeskonda tulemise väga meeldivaks on teinud.
Ise tunnen, et olen hästi sisse sulandunud. Kuna ise olin mitu aastat sellisel tasemel jalgpallist eemal, siis tunnen, et füüsiline vorm läheb järjest paremaks ja siit annab ainult edasi minna!
Meeskondlikus plaanis ei näe ma esimese ringi järel, et meil peaks olema madalam eesmärk, kui Esiliiga B võit! Tahame kindlasti selle karika Tabasallu tuua ja pakkuda publikule läbi hooaja sellega kaasnevaid emotsioone.
Oleme küll noor võistkond, kuid mõnes mõttes on see ka meie eeliseks – me areneme ka juba hooaja jooksul rohkem, kui mõni teine klubi.
Isiklikus plaanis võtan hetkel ühe aasta korraga – minu eesmärgiks on eelkõige teiste mängijate toetamine ning selle läbi meeskonnana ka veel ühtsemaks saamine. Siiski, unistama peab ja minu salajaseks eesmärgiks oleks järgmisel hooajal Tabasaluga juba aste kõrgemal Esiliigas mängida.”
***
TERE TULEMAST, MOOSES! 💙

Facebooki kommentaarid