Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2015 grupi poiste päikselõõsane ENMV II etapp Raasikul

Klubi 2015 poiste (U8) treeniggrupp osales U9-C ENMV II etapil Raasikul 11. juunil.

***

Indrek Anepaio, lapsevanem: “Raasiku etapil oli kohal 4 võistkonda Raasiku Joker, Tartu FC Helios ja Lasnamäe Ajaxi satsid. Esimeses mängus mindi kokku Lasnamäe Ajaxi poistega. Tasavägise mängu võitis seekord Ajaxi sats 5:3. Teises mängus võtsid poisid mõõtu Tartu Heliose poistega, mäng võideti  1:4. Turniiri viimases mängus mindi kokku turniiri korraldajate satsiga. Mäng võideti 8:3.

 

Ilm oli võrratult ilus ja päiksepaisteline. Sooja oli üle 25 kraadi. Treenerid olid professionaalselt hoolitsenud poiste jahutamise eest. Mängu ajal said poisid end jahutada jaheda veega. Mängude vahel puhati rahulikult varjus.

Aitäh emadele ja isadele kohal olemast ja kaasa elamast. Taaskord oli vaieldamatult suurim ja häälekaim fankond Tabasalu satsil. Satsis on juba mitmed fänni kogemusega lapsevanemad, kelle vanemad lapsed juba mängivad vutti. Vanad fännid vedasid lõbusal toonil uued vanemad häälekalt ja lõbusalt kaasa. Sellest pundist tõotab tulla äge kamp kellega järgnevad aastad lõbusalt mängult mängule käia.

Üks sats üks süda!”

***

Treener Andrus Mitti kommentaar: Trennides oleme harjutanud konkreetseid mängu elemente vastavalt poiste eale. Üldistatult oli turniiri eesmärgiks poistele olla palliga julge, ei karda eksida ja ei karda vastast, mängida lõbusalt nii kuidas sel hetkel välja tuleb!!! Ei lase vasast endast mööda ja kui palli kaotan siis proovin kiirelt tagasi võita. Poisid said neile pandud eesmärkidega suurepäraselt hakkama, seda vaatamata väga väga kuumale ilmale. Teeme tööd edasi ja püüame järgmine kord jälle kõiki asju paremini teha.”

 

***

Kuivõrd Eesti meistrivõistlustel kõige nooremad on U9 (sündinud 2014), siis kogemuste saamiseks osaletakse endast aasta vanemate poiste ja tüdrukute C taseme turniiridel.

***

Turniirist kokkuvõttev video SIIN

Facebooki kommentaarid